Zazuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ojj tak, też mnie to zaskoczyłoDołączam do grona osób bez węchu i osobiście mianuje to najdziwniejszym uczuciem na świecie![]()
No i pięknie!udało nam się poprawić przed chwilą! Trzymajcie kciuki, żeby ten pęcherz był pęknięty <3
kurde narobiłam sobie nadziei szczerze mówiąc... już dawno takiej nie miałam![]()
Ojj tak, też mnie to zaskoczyłomiałam przy łóżku najmocniejsze perfumy i co chwilę sprawdzałam
co ciekawe, do dzisiaj cebula ma dla mnie inny zapach
A ogólnie jak się czujesz?
Prawda?Dołączam do grona osób bez węchu i osobiście mianuje to najdziwniejszym uczuciem na świecie![]()
TakDziewczyny była któraś stymulowana lametta ?![]()
a może on czuje presję staraniami? Faceci różnie reagują, a mało mówią o obawach.A ja z mężem się wczoraj tak pozarlam że seksu na pewno nie będzie prędko. Ja mam ochotę a ten nic a nic reakcji...bo królewicza trzeba smyrac bo on sam nie zacznie... Mówię że przecież się przytulałam, myzialam po brzuchu ale reakcji nie było. To ten że trzeba było mocniej bo on mógł spać. .. następnym razem wezmę młotek i będę tłuc po głowie dla pewności
Cykl miał być na legalu więc nie chodzi mi o to że owu za rogiem... Poprostu chciałam się kochać a ten ach...
Zasugerowałam mu że muszę in vitro spróbować bo z nim to nigdy się nie uda zajść....