Owulacja
Fanka BB :)
Łatwoprzyswajalna witaminaW sumie jaki to byłby złoty pomysł produkować Masło z dodatkiem wit D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Łatwoprzyswajalna witaminaW sumie jaki to byłby złoty pomysł produkować Masło z dodatkiem wit D
My tak samo mamy.Jesteśmy fanami masła i nawet pomimo poznańskiej chytrości mojego Starego nie przerzucimy się na nic innegoza to mamy zamrożone z 6 kostek bo były s promce
![]()
My tak samo mamy.
Nie umielibyśmy margaryny jeść.
Ja nawet do ciasta używam tylko masła.
Wiecie, ja już trzeci raz w tym roku na L4 (w tym jedno prawie miesiąc ze względu na poronienie).Jeju, jak mnie w domu i w pracy namawiali, żebym do lekarza poszła, to pierwsza myśl: „Kutwa, znowu na l4. Ocipieję w domu.”
Tylko, że jak już kiero powiedział, że mam iść, to głupio było jednak przyjść do pracy.
Zresztą, bez węchu nie miałabym sumienia.
dziadkowe pranki muszą być zacneWiecie, ja już trzeci raz w tym roku na L4 (w tym jedno prawie miesiąc ze względu na poronienie).
Szkoda mi pieniędzy.
No i druga sprawa: my mieszkamy z naszym dziadkiem. On jest super, ale ma już swoje dziadkowe schizy, np. obserwuje namiętnie sąsiada, drugiego starego pryka. I te dwa dziadki mnie nerwowo wykańczają, bo sobie dokuczają xD.
Generalnie z boku jest to śmieszne, ale na codzień wkurwiające.
Tjaa, zwłaszcza jak udaje, że trzyma niewidzialny pistolet i krzyczy do tego drugiego „Puf, puf!”dziadkowe pranki muszą być zacne![]()
U mnie padła zanim zaszłamNo to wszystko jasne... czego ja oczekuję jak mam 3 koty (i psa)
Swoją drogą to na ewentualność bycia w ciąży kiedyś, muszę przygotować jakąś dobrą ripostę na pytanie "to co teraz zrobicie z tymi kotami?", bo na bank padnie![]()
Tjaa, zwłaszcza jak udaje, że trzyma niewidzialny pistolet i krzyczy do tego drugiego „Puf, puf!”![]()
Wiesz, to jest śmieszne, jak opowiadamy o tym z mamą naszym znajomym, ale w rzeczywistości my mieszkamy naprzeciw przychodni.Kojarzy mi się to z cudnym filmem "w starym dobrym stylu" uwielbiam go!