reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylka ale masz fajne miejsce pracy - nie dosc, ze imprezy wam organzuja to jeszcze i forme po biora pod uwage. Naprawde niezle:-)

reklama
Otylka, dasz rade! Trzymam kciuki za pozegnanie ze smokiem!

Ja musze pochwalic mojego Lobuziaka, bo przez nasz wypadek z tuba i pokiereszowana buzie - Mateusz odstawil smoczka na amen ;) Tyle dobrego z tej historii.... Jak wieczorem wrocilismy ze szpitala, to Matisiek sie polozyl do lozeczka, przytuli swojego krolika i powiedzial AM (znaczy: "mama, dawaj smoka"). Po czym sie okazalo, ze z podcietym jezykiem smoka ssac sie nie da :( Probowal kilka razy, ale bardziej bolalo, niz to bylo tego warte i... smoczek poszedl do szuflady.... Bylo ciut placzu.... Kilka dni usypial z chwilowym bujaniem na reku ... Wiecej szaleje po polozeniu do lozka.... Trzeba Go czasem poglaskac po glowce albo przy Nim posiedziec... Ale zasypia ;)) Dwa dni sie pytal o smoka - mowilam Mu, ze smoczek sobie poszedl, bo sie okazalo, ze juz nie jest potrzebny ;) No i oczywiscie wszyscy Go chwalilismy, ze jest taki duzy i dzielny, a Matis sobie bil brawo i jakos to poszlo :))) Jestem z Niego BARDZO DUMNA ;)))

Kakaw u nas można zjeżdżać z dzieckiem ale tylko pod opieką dorosłej osoby:tak:
Sylwia wracaj do formy w domowym zaciszu:-D
Heatherku ogromne uściski dla Matiska i wielkie gratulacje i mnóstwo buziaków dla bidulka. Mam nadzieję że już ok z języczkiem:tak:

Heatherku ogromne uściski dla Matiska i wielkie gratulacje i mnóstwo buziaków dla bidulka. Mam nadzieję że już ok z języczkiem:tak:

Ania, usciskalam i ucalowalam ;)
Wlasciwie juz wszystko w porzadku - jeszcze czasem, jak cos jest za gorace albo za twarde (chrupki na przyklad), to pokazuje na buzie i mowi BAM - znaczy, ze cos tam go zabolo... ale generalnie zagoilo sie szybciutko.

te nasze wiercipaski..moja dzis spadła z łąwy..nszczescie niskiej i nic poza podrapanym uszkiem sie jej nie stało-na szczescie!!! ale przestraszyła siebie i nas strasznie!

Tisku- uwazaj na siebie-szybkiego powrotu do kondycji zyczymy!

Otylko - mi tez dzis na cały dzień zabrali najwiekszego przyjaciela smoka(vel Didę-bo tak ma na imie:-p..i wytrzymałam..zagadywali..dali misia do snu i jak Tobie, tak mi udało sie wytrzymac cały dzień i zasnac bez "Didy":-)Dumna Klaudia:-D:-D:-D

Duśka - super z Ciebie Dziewczyna! - Mikołaj:zawstydzona/y:

Mamootku, tak się teraz zorientowałam, że Ty już 36 tydzień skończyłaś:szok:Szoking...Jak się czujesz?

reklama
Do góry