Zazuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie wiele okazji. Poza tym rodzina będzie pytać co kupić dla dziecka, a moje zdanie poparte poniekąd praktyką pokazuje, że wiele rzeczy jest zupełnie niepotrzebne. Często jak już bobo jest na świecie to w "praniu" wychodzi co jest niezbędne i co nam ułatwia życie.Kiedyś moja znajoma (zresztą przeszło 10 lat młodsza ode mnie) sprzedawała nianie elektroniczną bardzo dobrej firmy za śmieszne pieniądze - po prostu było ją na to stać. Chciałam ja wtedy odkupić, bo przecież okazja, a nuz się przyda, ale stary mi to wybił z głowy i teraz dziękuje mu za to po stokroć
![]()
Właśnie byłam w trakcie zmiany nicku, do czego przymierzam się od miesięcy, a tu takie powiadomienie!Tak mi powiedziała @niematkawariatkabałam się sprawdzać
Tak, wiemBędzie wiele okazji. Poza tym rodzina będzie pytać co kupić dla dziecka, a moje zdanie poparte poniekąd praktyką pokazuje, że wiele rzeczy jest zupełnie niepotrzebne. Często jak już bobo jest na świecie to w "praniu" wychodzi co jest niezbędne i co nam ułatwia życie.
Jak stary usłyszał, ze chce wózek za 6tys to powiedział, ze chyba z ch**a spadłamTak mi powiedziała @niematkawariatkabałam się sprawdzać
Ja dostałam na weseleJa dla przyciągnięcia ciąży kupiłam smoczek chyba w styczniu i nic z tego jak widać. Bez tego były chociaż jakieś efekty.![]()
Wózek w cenie samochodu??![]()
Ja miałam używany wózek, sporo ciuszków z lumpeksu, to 10k na pewno nie wydałamWiecie co?
Jak powoli robiłam listę rzeczy, za którymi trzeba by było się rozglądać, to suma 10 tysięcy bardzo szybko się zebrała.
To były podstawy.
Myślę, że jak przychodzi co do czego, to bardzo szybko życie i realne wydatki weryfikują to, czy do tej wyprawki dorzuci się gadżety.
Trzymam kciuki żeby się udałoHej :-)
U mnie w końcu przyszedł spóźniony okres. Przyszedł w towarzystwie okropnej migreny. Wrrr.
To będzie ciężki dzień
Pociesza mnie fakt, ze to nowy cykl i może akurat teraz się uda :-)