Owulacja
Fanka BB :)
Wiem, też wierzę w to że nasza @lady_in_blue dołączy do @Madame JSKiedy to takie trudnepoza tym wiem, że testuje tam po cichu więc niech chociaż nie będzie z tym sama
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, też wierzę w to że nasza @lady_in_blue dołączy do @Madame JSKiedy to takie trudnepoza tym wiem, że testuje tam po cichu więc niech chociaż nie będzie z tym sama
![]()
Cykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni? Moze to okres przed menopuzą.?a może Ty wcale nie miałaś ovu? Może masz cykle bezowulacyjne ? Powinnaś iść raz na monitoring i się upewnić, co tam się u Ciebie dzieje![]()
Ale Ty nie masz regularnych cykli. Już nie pierwszy raz okres przychodzi w innym czasie niż myślałaś, że przyjdzie. Przy cyklach bezowulacyjnych okres może przyjść wcześniej, później a nawet w terminie.Cykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni?
Cykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni? Moze to okres przed menopuzą.?
Haha masz w nicku HOPE a tu taki komentarz bezHOPEAle Ty nie masz regularnych cykli. Już nie pierwszy raz okres przychodzi w innym czasie niż myślałaś, że przyjdzie. Przy cyklach bezowulacyjnych okres może przyjść wcześniej, później a nawet w terminie.![]()
Macie na szczęście jeszcze jednego bobasa na feriach zimowych więc jestem przekonana, że wśród nich jest ten który za kilka miesięcy będzie osrywał się po pachy![]()
Kiedy to takie trudnepoza tym wiem, że testuje tam po cichu więc niech chociaż nie będzie z tym sama
![]()
Według statystyk szanse na powodzenie takiego transferu to około 30-35 procent :-). Więc wiecie, szału nie ma, dupy nie urywa. A ile zaangażowania i pieniędzy to już kosztowało to nawet nie chce wspominać ;-).
Według statystyk szanse na powodzenie takiego transferu to około 30-35 procent :-). Więc wiecie, szału nie ma, dupy nie urywa. A ile zaangażowania i pieniędzy to już kosztowało to nawet nie chce wspominać ;-).
Wiec sobie testuje głównie po to, żeby w razie czego wykryć chociaż biochem. Może by to miało jakiś znaczenie diagnostyczne. Tym bardziej, że ja nigdy w ciąży nie byłam i nie wiadomo na czym polega problem.
a rób se co chcesz. Próbujemy Ci pomóc i nie rozumiem po co ta ironiaCykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni? Moze to okres przed menopuzą.?
I taka ciekawostka, zaczęłam się zagłębiać w temat adopcji dziecka. Jak to wygląda od strony formalnej itd. I jak mi ktoś powie jeszcze raz, że zawsze mogę sobie adoptować to w głupi ryj zarobiTyle czekamy na Twoja ciążę, ze ona nam się po prostu należy i nie interesuje mnie absolutnie nic.
I taka ciekawostka, zaczęłam się zagłębiać w temat adopcji dziecka. Jak to wygląda od strony formalnej itd. I jak mi ktoś powie jeszcze raz, że zawsze mogę sobie adoptować to w głupi ryj zarobi.