pluto_nova
Moderator
miałaś wcześniej owulacje, wiec powinnaś dostać wcześniej okres, tym samym powinnaś wcześniej testować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miałaś wcześniej owulacje, wiec powinnaś dostać wcześniej okres, tym samym powinnaś wcześniej testować
A moze to wynikać z braku lewego jajnika i jajowodu - brak ovu?Patrząc na wykres Twojej temperatury to Ty wogole tej owulacji nie miałaśprzypomnij plis czemu nie chcesz się diagnozować?
ja równieżJa pewnie bym kupiła na Vinted jakieś nieprzydatne komuś prezenty z BabyShowera ;-) Gdy widzę, co sprzedaje moja szwagierka, wiem, że można znaleźć naprawdę praktycznie nowe i mało używane rzeczy... Gdy poznałam mojego bratanka, miał 2 miesiące i oryginalne Nike na stópkach... Odsprzedane, że tak powiem, w nienaruszonym stanie ;-)
Ale przecież ja nie jestem zdenerwowanaGdzie tu ironia, zwykle pytanie. I skąd te nerwy? Jesssu wiecej luzu, ja moge byc zła co najwyzej.
gdybym miała dostać wcześniej to ten cykl byłby faktycznie posranymiałaś wcześniej owulacje, wiec powinnaś dostać wcześniej okres, tym samym powinnaś wcześniej testować![]()
Nie znam się ale w sumie może tak chyba być... przecież drugi jajnik nie będzie wiecznie pracował za dwóch. Ciekawe jaką masz teraz rezerwę, może chociaż AMH sobie zbadajA moze to wynikać z braku lewego jajnika i jajowodu - brak ovu?
Mam 3 dzieci i 4 jest oczywiście marzeniem, ale szersza diagnostyka taka jak u was u mnie odpada, po prostu nie chcę w to aż tak wchodzić, może ze wzgledu na wiek i stan dzieci już.
Nawet u kobiet, które mają dwa jajniki i jajowody zdarza się z różnych względów brak owulacji. Brak jednego jajnika nie jest takim powodem, bo wtedy działa ten drugi.A moze to wynikać z braku lewego jajnika i jajowodu - brak ovu?
Mam 3 dzieci i 4 jest oczywiście marzeniem, ale szersza diagnostyka taka jak u was u mnie odpada, po prostu nie chcę w to aż tak wchodzić, może ze wzgledu na wiek i stan dzieci już.
Moze zadzwonie i podpytam w przychodni u drogiego gin czy moglaby mi to sprawdzić, moze akurat ta kobieta będzie efektywniejsza? W ktorym dniu cyklu powinnam iść, wiem ze kilka razy ale tak mniej wiecej?Ale przecież ja nie jestem zdenerwowanatylko nie raz Ci już dziewczyny pisały, że być może nie masz owulacji, może nie zawsze, ale co któryś cykl i że najlepiej to sprawdzić na monitoringu, a Ty napisałaś, że od razu może menopauza Ci się zaczyna. Tutaj nikt Ci się nie życzy ani nie mówi nieprawdy. Nawet jeden raz jak byś poszła, to jakiś tam obraz masz, choćby czy jest dominujący pecherzyk i jak duży w danym dniu cyklu
Nawet nie wiesz jak bardzo mocno trzymam kciuki za Twojego ananaskaJa się zaczynam obawiać, że jednak się bardzo zawiedziemy. Ale progesteron już mi mocno wjeżdża na nastrój.