krasulkaa
Fanka BB :)
Ja znowu mialqm bete 3.83 i bialy testJak mialam bete 1,58 to bez problemu widziałam moje duchy na teście sikanym.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znowu mialqm bete 3.83 i bialy testJak mialam bete 1,58 to bez problemu widziałam moje duchy na teście sikanym.
Ja z kolei żyłam przekonaniem, że sikaniec o mocy 10 wykryje ducha tak w okolicy bety 8, a tu widzę informacje sprzeczneJa znowu mialqm bete 3.83 i bialy testI nigdy duchow nie widzialam jak nie było ciąży
Też właśnie mam wrażenie, że ta dyskusja się rozjechała, bo co innego test 12dpo a co innego zagnieżdżenieWydaje mi się, że @Zazuu chodzi teraz nie o moment pozytywnego testu, tylko o moment zagnieżdżenia. Im później po owulacji zarodek się zagnieździ, tym mniejsze szanse na utrzymanie ciąży. Podejrzewam, że to tych czynników, które wypisałaś, dochodzi stan endometrium (11 dnia pewnie już sobie myśli, że fajrant na ten cykl) i pewnie inne cuda, o których jeszcze nie wiem. Jak zarodek się zagnieździ 11 dnia, to test wyjdzie dopiero za jakieś 2-3 dni - będzie ciąża, ale będzie ryzykowna.
Co Ty gadasz![]()
Dlatego powtórzę się . .Wtrącę się tak piąte przez dziesiąte, bo czytam Was z doskoku z roboty ale rok temu robiłam jednego dnia po ovitrelle (czyli spadała z dnia na dzień) betę i była 1,26 a kolejnego test i był taki
Zobacz załącznik 1452343
Wiec testy z moczu wykrywają spokojnie betę +/- 1dlatego myśle, ze wykrycie jej 8dpo to z palcem w doopie
EDIT: tzn nie ze robiłam jeden dzień po ovitrelle, tylko przyjęłam w cyklu ovi i 14dpo zrobiłam bhcg wyszła 1,26 a następnego test z moczu rano i był taki. No.
Ale nikt nigdzie nie napisał, że jak wyjdzie negatyw 8dpo to już nie ma szans, tylko że pozytyw tego dnia jest jak najbardziej możliwyDlatego powtórzę się . .
Nie wierzę negatywnym testom 8 dni po, uważam, ze dopiero w 14 dniu po mozna calkowicie wykluczyć ciążę. To z jakim powodzeniem ta ciąża będzie okresla przyrost bety progu i lekarz usg.
Nie wiem sprawdzam narazie cisza liczę ,ze najwcześniej po 12@Sylwanka89 o której będziesz miala wynik bety?![]()
Ja mowilam od początku o testach, ze zeby stwierdzić, ze na pewno chocby masz te kreske 8 dni po, to lekarz musial ci tą ovu stwierdzić, inaczej to jak zawsze podkreślamy, to tylko nasze domniemanie, ze właśnie tego dnia bylo.Też właśnie mam wrażenie, że ta dyskusja się rozjechała, bo co innego test 12dpo a co innego zagnieżdżenie![]()
No właśnie o to też mi chodzi cały czasTeż właśnie mam wrażenie, że ta dyskusja się rozjechała, bo co innego test 12dpo a co innego zagnieżdżenie![]()
Tak, bo nie dopisalam, ze chodzi mi o testy negatywne 8 dni po, ze im nie wierzę. Niestety zdanie po zdaniu, wyszlo, ze mówię o pozytywnych.Ale nikt nigdzie nie napisał, że jak wyjdzie negatyw 8dpo to już nie ma szans, tylko że pozytyw tego dnia jest jak najbardziej możliwy![]()