Owulacja
Fanka BB :)
I pozdrowienia i gorące Bonzur dla @olka11135 bo ona prawie to samoPOZDROWIENIA DLA @Lady With Cats, która obecnie jest w pracy i nie ma telefonu i która będzie nadrabiać nas wieczorem ! ❤
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I pozdrowienia i gorące Bonzur dla @olka11135 bo ona prawie to samoPOZDROWIENIA DLA @Lady With Cats, która obecnie jest w pracy i nie ma telefonu i która będzie nadrabiać nas wieczorem ! ❤
![]()
Mi się udało, że jak poszłam na monitoring to pęcherzyk miał 21mm i po 4 dniach miałam wizytę i już był pęknięty (w międzyczasie był weekend)Dzięki Dziewczyny, jeszcze jedno, ile razy umawiacie się na monitoring w cyklu?
Ja raz byłam zazwyczaj 3-4 wizyty jak lekarz wyczaił, że mam późniejsze owu. Pierwszy raz 6x (akurat miałam urlop, to se mogłam).Dzięki Dziewczyny, jeszcze jedno, ile razy umawiacie się na monitoring w cyklu?
Tak, cionsz siłą woliBardzo śmiesznemy ciężko pracujemy i dzięki temu ODPUSZCZAMY a wiecie co to znaczy
![]()
właśnie zdecydowałam dziś odmienić swoje życie i też zaczynam dietę, już powiedziałam staremu, koniec. Amen.Ja to licze nawet ze dzięki diecie zajdę w ciążei w związku z powyższym wpierniczam na śniadanie surowa pietrusze i zapijam to pomidorowym sokiem, ambrozje
![]()
właśnie zdecydowałam dziś odmienić swoje życie i też zaczynam dietę, już powiedziałam staremu, koniec. Amen.
planuje włączyć ciemne pieczywo i makarony, więcej kasz i ryb. Bo warzyw jemy sporo, słodyczy praktycznie wcale, no ale niestety za dużo smazonego miesa. I mam taka sama nadzieję jak Ty![]()
Ty to jesteś szczypior, ja jestem w klinice leczenia otyłościwłaśnie zdecydowałam dziś odmienić swoje życie i też zaczynam dietę, już powiedziałam staremu, koniec. Amen.
planuje włączyć ciemne pieczywo i makarony, więcej kasz i ryb. Bo warzyw jemy sporo, słodyczy praktycznie wcale, no ale niestety za dużo smazonego miesa. I mam taka sama nadzieję jak Ty![]()
ZazucepcjaJestem przekonana, że gdybym w kwestii żywienia miała choć w połowie tak potężną silną wolę jak mam wiedzę to nawet w ciąży bym zachodziła w ciążę![]()