Sylwanka89
Fanka BB :)
Powiedzcie ,bo mam wyjazd i szukam na miejscu laboratorium i które lepiej badaj.to czy diagnostyka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zazdroszczę.Hej laski, ale Wy mnie imponujecie!
Wiedzą i kulinariami
Ja z tych patyczaków co mogą wszystko i nic i korzystam ile wlezie. Uwielbiam Wieśmaca i zakręcone frytki z sosem śmietanowym, o mamo! I steki, i bekon, i ziemniaki i wszystko!
Nie wiemmam wrażenie że moje myślenie już czasem podchodzi pod jakieś absurdy tak mi się mózg zlasował przez te starania.. no nic póki co mi lepiej, jak się pogorszy to wezmę i już.
Ty będziesz spowiednikiemja jestem szczupla, ale bardzo chce byc w klubie pączusiów, żeby gadać z Wami o zdrowym żarciu i się motywować i podsylac pomysły na dania
tylko musimy znaleźć jakiegoś spowiednika, co będzie przyjmował nasze żarciowe grzeszki i nas rozgrzeszał![]()
Powiedzcie ,bo mam wyjazd i szukam na miejscu laboratorium i które lepiej badaj.to czy diagnostyka ?
Ty będziesz spowiednikiem.
Jesteś szczupła. Nadajesz się.
właśnie jestem słaba, bo ja to bym wszystkich rozgrzeszyłaTy będziesz spowiednikiem.
Jesteś szczupła. Nadajesz się.
Łał jak zdrowoNo to chlup![]()