reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

dzieki dziewczynki - ale mam jakiegios dolka.. wczoraj juz 3 osoba powiedziala ze sie zaokraglilam po biodrach i brzuchu... fatalnie.. wogole jakies syfki mi wyskoczyly,, czuje sie fatalnie.. syfki to po dostawieniu anty a przytycie tez?? wazylam sie i przybralam ok 3 kg.. a nie jem ani wiecej normlanie jak zawsze.. ehhh beznadziejnie.. juz mi sie nic nie chce... najchetniej ukrylabym sie w jakiejs jaskini... zeby mnie nikt nie widzial...:baffled:

reklama
Będzie dobrze:tak:. Słyszałam, że po tym badaniu wiele kobiet szybko zachodzi w ciążę.
A mam pytanko- kiedy szyjka powinna być uniesiona, jakbyście mogły mi napisać to będę wdzięczna bo mam mały mętlik w głowie.
Miłej nocki dla wszystkich;-)
Fajnie ze tak mowisz :tak::-D mam nadzieje ze tak nie bedzie ....boje sie troszke, bo na bank cos jest ze mna nie tak :-(nie mysle juz tak w kolko o dziecku ale boje sie ze okaze sie ze nie moge ich miec wcale....:-(

no to witam z piątku!!! :-D
tikanis ja naprawde mam zacząc krzyczeć :angry: ???
:-D nie zamartwiaj sie tak - na pocieszenie powiem ci ze moja szfagiereczka zawsze przybierała najpierw pare kilo i zaraz potem byla mala fasoleczka ... tak sobie jej organizm to wszystko wymyslil :sorry2:
Julitko napewno badanka powychodzą wzorcowo :tak: i nie martw sie na zapas a maluszka napewno bedziesz miala trzeba byc dobrej mysli!!!!
dziewczynki pamietajcie ze nadzieja umiera ostatnia!!!!

no to witam z piątku!!! :-D
tikanis ja naprawde mam zacząc krzyczeć :angry: ???
:-D nie zamartwiaj sie tak - na pocieszenie powiem ci ze moja szfagiereczka zawsze przybierała najpierw pare kilo i zaraz potem byla mala fasoleczka ... tak sobie jej organizm to wszystko wymyslil :sorry2:
Julitko napewno badanka powychodzą wzorcowo :tak: i nie martw sie na zapas a maluszka napewno bedziesz miala trzeba byc dobrej mysli!!!!
dziewczynki pamietajcie ze nadzieja umiera ostatnia!!!!
Dziekuje bardzo, staram sie myslec pozytywnie,najwazniejsze ze cos sie w ogole dzieje i sie zabieraja ze reperowanie mojego organizmu hehe

hello :-)
tikanis - rób lepiej test bo my zniecierpliwione tu czekamy!! to napewno fasolka:tak:
julitka - napewno bedzie wszystko dobrze:tak:, zobaczysz, jeszcze będzie wam biegac po domku cała gromadka:-D
eve84 - masz racje że nadzieja umiera ostatnia:tak: nawet jak wiemy ze wszystko przemawia ze nie jestesmy akurat teraz zafasolkowane to i tak sie łudzimy do konća i mamy nadzieje że a może jednak..:-D

U mnie dzis znowu świetna pogoda, a ja dzis sama nie dość że w pracy to jeszcze w domku bo mój Przemus wyjechał dzis i bedzie dopiero w niedziele :-(

hello :-)
tikanis - rób lepiej test bo my zniecierpliwione tu czekamy!! to napewno fasolka:tak:
julitka - napewno bedzie wszystko dobrze:tak:, zobaczysz, jeszcze będzie wam biegac po domku cała gromadka:-D
eve84 - masz racje że nadzieja umiera ostatnia:tak: nawet jak wiemy ze wszystko przemawia ze nie jestesmy akurat teraz zafasolkowane to i tak sie łudzimy do konća i mamy nadzieje że a może jednak..:-D

U mnie dzis znowu świetna pogoda, a ja dzis sama nie dość że w pracy to jeszcze w domku bo mój Przemus wyjechał dzis i bedzie dopiero w niedziele :-(
zarazacie mnie optymizmem :tak::-D kochana glowka do gory do niedzieli tylko 2 dni :tak::-D moj Daniel bedzie w sobote jedzie we wtorek rano na kolejne 2 tygodnie ale to nic .... :-D jakos trzeba sobie radzic :tak:

:-D ja tu narazie jestem od zararzania optymizmem bo sie o siebie martwic nie musze :sorry2:
oj ale powiem ze wy to macie sie z tą rozłąką ja to juz smuta lapie jak mężulek na noc gdzies wychodzi :sorry2: ale moze przyzwyczajenie swoje robi.
:-Da co do nadziej to ja mimo ze biore tabsy to mialam kilka takich momentow ze bylam na 100%pewna ze zafasolkowalam hehehe... i robilam nawet testowanka - liczylam na cudowna wpadke :-D

:-D ja tu narazie jestem od zararzania optymizmem bo sie o siebie martwic nie musze :sorry2:
oj ale powiem ze wy to macie sie z tą rozłąką ja to juz smuta lapie jak mężulek na noc gdzies wychodzi :sorry2: ale moze przyzwyczajenie swoje robi.
:-Da co do nadziej to ja mimo ze biore tabsy to mialam kilka takich momentow ze bylam na 100%pewna ze zafasolkowalam hehehe... i robilam nawet testowanka - liczylam na cudowna wpadke :-D
Ciesze sie kochana ze nie musisz sie o siebie martwic i ze wszystko jest w porzadeczku :tak: tak trzymac :-D masz racje przyzwyczajenie robi swoje na poczatku bylo ciezko ale teraz jest juz oki :tak: taka rozlaka czasem dobrze robi, jest cudownie jak Daniel wraca, staramy sie spedzic czas najmilej jak tylko potrafimy nie mamy czasu na klotnie :tak::-D ogolnie jest oki.... jakos trzeba to przetrwac :tak:hehe ja co miesiac bylam pewna ze zafasolkowalam a tu nic... a teraz postanowilam na jakis czas odpuscic zrobic badanka i postarac sie o majowa dzidzie :tak::-D:tak: choc nie powiem ze taka wpadeczka hehe tez by sie zdazyc mogla :-p

Eve84. julitka, marzenixx- jeszcze cieprliwosci, testowac che w niedziele jak nie dostane @ choc moze to za wczesnie, bo @ moze przyjsc 10 maja.. ale chyba dluzej nie wytrzymam...
a w pracy i nas szal pal.. chce do domuuu:/:happy:
Eve84- bede juz grzeczna mamusiu.:):-D

reklama
Eve84. julitka, marzenixx- jeszcze cieprliwosci, testowac che w niedziele jak nie dostane @ choc moze to za wczesnie, bo @ moze przyjsc 10 maja.. ale chyba dluzej nie wytrzymam...
a w pracy i nas szal pal.. chce do domuuu:/:happy:
Eve84- bede juz grzeczna mamusiu.:):-D
Ja jestem cierpliwa :tak::-D narazie sie wstrzymalam, postaram sie tak zeby moje malenstwo urodzilo sie za rok w maju :tak::-D mam nadzieje ze tescik okaze sie ogromna niespodzianka zycze Ci tego kochana :tak:

Do góry