O ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeutaA ja, mogłam zapytać tutaj o rekomendacje zanim przepłaciłam za moja poduszkęja mam od początku problem z biodrami podczas spania, bardzo mnie bolą i przewracam się z boku na bok całą noc - idę jutro do fizjoterapeuty to może coś poradzi.
reklama
I ja czuję biodra w nocy... Czasami pomaga mi krótki spacer np. do WC. To mój sposób, choć czasami tylko na chwilę.O ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeutatez mam okropne bóle bioder jak śpię na boku..często musze w nocy sie przewracać z boku na bok…szkoda ze są tylko dwie opcje …, ja w listopadzie mam wizytę u fizjoterapeuty uroginekologicznego - tez liczę ze pomoze
![]()
IwonaL
Fanka BB :)
Jasne, dam znaćO ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeutatez mam okropne bóle bioder jak śpię na boku..często musze w nocy sie przewracać z boku na bok…szkoda ze są tylko dwie opcje …, ja w listopadzie mam wizytę u fizjoterapeuty uroginekologicznego - tez liczę ze pomoze
![]()
Dokładnie to samo robię i też mi pomaga! Jak nie potrzebuje akurat iść do toalety to spaceruje wokół sypialni przez kilka minut.I ja czuję biodra w nocy... Czasami pomaga mi krótki spacer np. do WC. To mój sposób, choć czasami tylko na chwilę.
@IwonaL ja dołączyłam do wątku dopiero w 3 miesiącu bo tez dopiero wtedy dowiedziałam się ze mam termin na 31.03
z moich wyliczeń wychodził mi 04.04 dlatego wcześniej sie nie udzielałam
. Nie mam tak wiele czasu jak niektóre kobietki tutaj, bo jeszcze pracuje i mamy tez aktywny czas z mężem w sprawie wykończenia domu. Bardzo miło ze powstał taki wątek i mogłam trochę tutaj poczytać
mam nadzieje ze nie stracisz chęci do dzielenia się z nami samopoczuciem w tym pięknym okresie 
Ja dopiero 16 tydzień ale uważam, ze bardzo duże znaczenie ma materac na jakim śpimy, bo w zeszłym tyg byłam u sis na weekend i z takim bólem pleców u dołu wstawałam, ze aż chodzić nie mogłam, a w domu mamy materac z pianka termoelastyczna i wstaje bez żadnych bólów.
Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia
Ja dopiero 16 tydzień ale uważam, ze bardzo duże znaczenie ma materac na jakim śpimy, bo w zeszłym tyg byłam u sis na weekend i z takim bólem pleców u dołu wstawałam, ze aż chodzić nie mogłam, a w domu mamy materac z pianka termoelastyczna i wstaje bez żadnych bólów.
Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia
Położna do porodu? Czy opieki poporodowej?Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia![]()
Do opieki poporodowej.Położna do porodu? Czy opieki poporodowej?
A to można wybrać z innego miejsca niż z POZ? Jak kiedyś decydowałam się na lekarza to pielęgniarka dała mi wypełniona kartkę z danymi położnej do podpisania…nawet nie wiem kto to jest..nikt mnie nie pytał o nic…wtedy mnie to nie zainteresowałoDo opieki poporodowej.
Wydaje mi się, ze można sobie zadeklarować kogo tam chcesz. Ja nie mam zamiaru brać babki ode mnie z wioski, bo znajoma poleciła mi kogoś innego.A to można wybrać z innego miejsca niż z POZ? Jak kiedyś decydowałam się na lekarza to pielęgniarka dała mi wypełniona kartkę z danymi położnej do podpisania…nawet nie wiem kto to jest..nikt mnie nie pytał o nic…wtedy mnie to nie zainteresowało![]()
I to na NFZ będziesz miała?Wydaje mi się, ze można sobie zadeklarować kogo tam chcesz. Ja nie mam zamiaru brać babki ode mnie z wioski, bo znajoma poleciła mi kogoś innego.![]()
reklama