reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kiedyś to strasznie sie kłociliśmy codziennie... jak razem zamieszkaliśmy to z 3-4 razy w tyg... A teraz to on świata poza mną i brzuszkiem nie widzi... Odkąd wiemy że będziemy mieli dzidzie to pokłociliśmy sie może ze 3 razy ale to w sumie tak na godzinke a potem już przychodił i chciał pogadać z brzuszkiem i mówił mu że jest mu smutno bo mamusia jest na niego zła i takmi przechodziło... Ja wiem że on jest prawdziwym skarbem...
No i Galarecia tobie też gratuluje trafienia na wspaniałego marsjanina ;-)

troszkie przerwa od forum i troszkie nauki :):) ale juz jestem ale tylko na chwile:): bo moj A... przyjezdza i idziemy na spacer:p:p A co do tematu mojej szkoly to naprawde super jest no i tylko jeden ma minus bo nauki to jak na studiach jest... ale daje rade:):)

kurde ten mezczyzna o ktorym piszecie to jakis skarb ktorego trzeba by bylo szukac w dzien ze swieczka:):):) tylko pozazdroscic....

ja juz po wizycie, wszystko jest ok, posluchalam sobie serduszka mojego malenstwa, i za 2 tyg znowu na wizyte:-)

kurcze ja to juz nie moge sie powstrzymac od kupowania ubranek dl dzidzi, ale wszyscy na mnie krzycza ze to za wczesnie i zeby nie zapeszyc, a moja mama ktora najwiecej gada juz zaczela zakupowe szalenstwo, i cala w skowronkach chodzi

madzik zostalo ci tylko 14 tyg wiec na co czekac szalenstwo zakupow wkoncu musi byc kiedys a napewno z malenstwem bedzie wszystko ok :) buzka trzymaj sie cieplo

Madzik, dobrze że wszystko jest ok:tak:. A od kupowania ubranek sie nie powstrzymuj:-D. Ja tez miałam nie kupować, żeby nie zapeszać a później jak tylko zobaczyłam w sklepie taki śliczny ręcznik kąpielowy z żabką to od razu go kupiłam a potem to już poszło:-D. Do tego stopnia, że ponad miesiąc przed porodem w pokoju stało łóżeczko z ubraną już pościelą:-D.
Madzia, masz rację, ze świecą takiego szukać:tak:, ginący juz gatunek:-D.

zywa moze gdzies w lesie bo dinozarly takie klimaty lubia:p:p:cool2::rofl2::biggrin2:no ale to tylko nasze zarty:):) niech zaden pan sie nie obraza:):)a ja sama jakiego takiego humorku dostalam :p i na zarty mi sie zebralo:)

reklama
zywa moze gdzies w lesie bo dinozarly takie klimaty lubia:p:p:cool2::rofl2::biggrin2:no ale to tylko nasze zarty:):) niech zaden pan sie nie obraza:):)a ja sama jakiego takiego humorku dostalam :p i na zarty mi sie zebralo:)

To dobrze, że masz humor. Mi o dziwo też w miarę dopisuje, choć siedzę już w pracy 10 godzin, nudzę się i non stop siedze przed kompem ( a mam monitor przed oczami 32 cale jak nie większy-nie znam się) i na oczy już nie moge patrzeć:no:. No i perspektywa kolejnej nieprzespanej nocy mnie dobija (Hania chora, ma katar).
Także prosze mnie tu rozweselać i żartować o dinozaurach:-D. Ja mam blisko park solankowy, może tam poszukam hehe:-D.

Do góry