Zazuu
Fanka BB :)
Zrobiłam Edit już, ale byłaś szybsza.
Katowice i okolice lub Oświęcim i okolice
To nie pomogę, ale pamiętam że @coca jechała kiedyś do gina w takiej dzielnic, że strach było auto zostawić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam Edit już, ale byłaś szybsza.
Katowice i okolice lub Oświęcim i okolice
Haha okej, ale dziękuję za chęciTo nie pomogę, ale pamiętam że @coca jechała kiedyś do gina w takiej dzielnic, że strach było auto zostawićczy jakoś tak. Pamięć mam chooyowa więc to nie musiały być Katowice i nie o auto musiało chodzić
![]()
Haha okej, ale dziękuję za chęci.
Ostatnio rozmawiamy z koleżanką i jej ginekolog mówił, że do 2 trymestru ciąży może pić, myślałam, ze żarty ze mnie sobie robijprdl nie chciałbym do takiego trafić
![]()
ja chyba już nieraz to mówiłam, ale jestem tak przerażona co lekarze wyrabiają i jak ciężko dobrego znaleźć. Ja chyba przez te starania już w ogóle nie ufam lekrzom xDHaha okej, ale dziękuję za chęci.
Ostatnio rozmawiamy z koleżanką i jej ginekolog mówił, że do 2 trymestru ciąży może pić, myślałam, ze żarty ze mnie sobie robijprdl nie chciałbym do takiego trafić
![]()
o matko, jak ja kocham ten wątek. Tu wino na endo, tu piwo na tarczycę... szkoda, że nikotyna na nic nie pomaga.A propos dawania w szyję- jesteśmy po zwiedzaniu browaru i mieliśmy mega przewodnika.
Ciekawostka dla tych z Was, które zmagają się z problemami z tarczycą:
Szklanka piwa dostarcza wielu cennych składników, jak dużą ilość cynku oraz selenu (ważne przy Hashimoto) o witaminach z grupy B i witaminie A nie wspomnę.
Tylko ma to być piwo niefiltrowane- najlepiej pszeniczne.
Oczywiście nie namawiam do picia, każda zrobi z tą informacją, co chce.
Ja tam sobie łyknę.
Dokładnie tak i ja mam powolija chyba już nieraz to mówiłam, ale jestem tak przerażona co lekarze wyrabiają i jak ciężko dobrego znaleźć. Ja chyba przez te starania już w ogóle nie ufam lekrzom xD
o matko, jak ja kocham ten wątek. Tu wino na endo, tu piwo na tarczycę... szkoda, że nikotyna na nic nie pomaga.
przecież nawet badania były podlinkowane Ty podła żmijoOstatnio miałyśmy tu z @lady_in_blue dyskusje o tym, że podobno picie alkoholu po owulacji sprawia, że ryzyko poronienia wzrasta do 37%to była całkiem zabawna dyskusja w sumie
acc jest na rozrzedzenie wydzielin (co za obrzydliwe słowo) w organizmie, więc moze pomóc na śluz i np jak partner ma podwyższoną lepkość nasienia.A czy ktoś mógłby mi proszę przypomnieć na co ACC? Bo sobie zanotowałam, że pomaga i myślałam, że będę pamiętać na co, no ale zapomniałam![]()