reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ej ja też obiecałam sobie że nie polecę ale chyba jednak jutro polecę 🤣
Jakie wartości? W przypadku bety i proga chyba nie ma czegoś takiego jak za duża wartość, chyba że na prawdę w dziesiątkach tysięcy ponad normę to może być zaśniad, ale to serio minimalna szansa. Wysoka beta oznacza dobrze i prężnie rozwijającą się ciążę 😍
Ja się boję że zrobię betę i będzie niska....
Prog 18,63 ng/mL, wiec spoko ale beta prawie 90 tys mIU/ml... to wydaje mi się za dużo na połowę 6 tygodnia ciut.
Nie rób sobie tego, ja chyba przez te wyniki denerwuje się bardziej 😅

reklama
Prog 18,63 ng/mL, wiec spoko ale beta prawie 90 tys mIU/ml... to wydaje mi się za dużo na połowę 6 tygodnia ciut.
Nie rób sobie tego, ja chyba przez te wyniki denerwuje się bardziej 😅
a jakie masz widełki na wyniku? U mnie do 100tyś to 5-6 tydzień. Także jak masz podobnie to spoko przecież 😁

No właśnie u mnie te normy jakies takie bardziej ogólne są, od 1 do 10 tyg do chyba ponad 200 000. Nie no nie będę kręcić dramy, czekam do jutra i po usg się wypowiem 😁

Ja wizytę mam jutro o 17.30 też już czas się dłuży dobrze że remont mam w domu czas szybciej leci😊 A do ginekologa chodzę prywatnie kiedyś chodziłam na nfz i się przejechalam

Mam tak samo! Cały dzień mdłości czy jestem głodna czy cos zjem 😅

Ja wizytę mam jutro... już nie mogę się doczekać, to będzie 6+4 tydzień więc może uda się zobaczyć serducho... jak myślicie?
W czwartek miałam wizytę to było 6+6 i było serduszko 🙂
Będę trzymać mocno kciuki!! :-)

Ja mam ciągłego kaca połączonego z uczuciem choroby ;-) na nic do jedzenia nie mam ochoty, aż nagle dostaje napadu głodu i wtedy zmiotłabym wszystko co jest pod ręka 😅

Trzymam kciuki! Ja szlam 5+3 nawet nie pomyślałam, ze coś będzie a tu ❤️ 114/min 🥰

Mam już zrobić krzywa cukrowa z racji wieku 35+, robię w czwartek, czy to badanie faktycznie jest tak nieznośne jak opisują ? 🤢
Też jestem 35+ i jak na razie lekarz nic nie mówił że mam zrobić krzywa cukrową. No ale zobaczymy co powie na czwartkowej wizycie.

Ostatnia edycja:
Akurat progesteron u mnie zawsze niski wiec dlatego tylko wizyta szybciej. Jeżeli chodzi o moją wkretke z cp to wynika z tego, ze ból mam głównie z jednej strony. Jestem dobrej myśli ale na mnie juz nie działa „dobre myślenie przyciąga dobro a złe…”
Niestety po wielu przejściach człowiek patrzy w stronę światła ale tez wie, ze tylko działaniem zdziała 💪 bez znaczenia jaka diagnoza to trzeba mieć plan działania 💪 zazdroszczę dziewczynom dla których to pierwsza ciąża i tego, ze mogą się tak bezwarunkowo cieszyć 💚
Pamietam jak w pierwszej ciąży jeszcze przed pierwsza wizyta chciałam juz taki pamiętnik kupować aby wszystko zapisywać 😂😂😂
Zgadzam się w 100% też chciałbym czuć tą beztroskę, cieszyć się bezwarunkowo z ciąży ale niestety po stratach tak się nie da.

reklama
Do góry