reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Natalka wczoraj poszla spac o 22 ale jadla o 20 i myslalam ze obudzi sie o 4 na jedzenie a tu nic obudzila sie dopieroo przed 8 :szok::szok::szok: 12 godzin bez jedzenia.
wczoraj wogole byla ciezka do jedzenia moze dlatego ze bylo jej goraco.
Dziuba mozesz tez rumiankiem przemyc oczko, dziala odkazajaco
Mili moj Kamil ostatnio ma takie przerwy 12godzinne w jedzeniu .jak je wieczorem o18.00 to potem je dopiero rano o 6.00 a dzis zjadl o 7.00 dla mniepoczatkowo to byl szok bo wczesniej kamil czy byla noc czy dzien to jadl co dwie godziny ,potem co trzy godziny a teraz juz okolo 3 tygodni jest tak.

reklama
kasiu a masz kogos w katowicach ??? ja na obiad je plaki fitnes bo odchudzam sie, moj mazczyzna na popoludnie do pracy wiec objadku nie je, a wiktor dzisiaj ma ziemniacki ze szpinakiem.

Dziuba a jak ie pomoze to zapaz esencje ze zwyklej herbaty i wacikiem jej potem przemyj od zewnatrz do wewnatrz.

Czesc!
Wczoraj lato prawdziwe zawitalo do Wroclawia :tak: Malizna tylko w bodziaku samym z krotkimi rekawkami i nogawkami.Nic pod spodem.No i zakupiona ostatnio na lato cieniutenka bawelniana czapeczka(zakrywajaca uszka).I mijalismy nad odra w parczku pania,ktora nas obrzucila surowym spojrzeniem.W wozku miala jakiegos nieszczesnika w polarowej bluzie i pod kocykiem!!!Caly czerwony i darl sie w nieboglosy(wcale mu sie nie dziwie)...A Zuzik caly cieplutki byl!Jasne,ze mialam jakas cieniutka bluze i cienki kocyk ze soba!okolo 18:00 zalozylam jej tylko skarpetki :laugh2: Tez jestem wyrodna matka(co daja mi odczuc spojrzenia-zwlaszcza "babcine") i calkiem mi z tym dobrze :tak::laugh2:

O kurczaki!Wlasnie dostalam @ i mnie brzuch nie bolal "przepowiadajaco"!Szok!!!! :rofl2: Mam nadzieje,ze juz nie bedzie bolec w takim razie.I u mnie urodzenie dziecka zadziala(u mojej szacownej rodzicielki zadzialalo).

reklama
Ja wczoraj widziałam dziecko z 2 miesiące miało............w kombinezonie jakims i do pas było przykryte śpiworkiem:szok::szok::szok::szok::szok:Kobieta tak ok 40 miała i ja niosłam Oliśka na rękach a on w spodenkach krótkich z gołymi nożkami.......ale się na mnie gapiła.Tak to jest jak -późne macierzyństwo niczemu dobremu nie sprzyja:no::no::no:
A wczoraj jak stałam w buce po warzywa to babk mi uwagę zwrócila ,że za lekko dziecko ubrałam i że nie powinnam go tak trzymać....trzymałam go tylem do siebie...a on prawie siedział.......bo główka i kręgosłup nie opierały sie o mnie.co ja poradzę,że on taki silny!Powiedziałam że to nie jej sprawa jak ubieram swoje dziecko i niech pilnuje swego nosa!A ludzie w kolejce mieli ubaw!

Pogoda nam się zepsuła jest tylko 10 stopni....:baffled::baffled::dry::dry::dry:ale dzisiaj 13-podobno zimna Zośak czy cós takiego i zapowiadali w nocy przymrozek

Do góry