katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
Mili moj Kamil ostatnio ma takie przerwy 12godzinne w jedzeniu .jak je wieczorem o18.00 to potem je dopiero rano o 6.00 a dzis zjadl o 7.00 dla mniepoczatkowo to byl szok bo wczesniej kamil czy byla noc czy dzien to jadl co dwie godziny ,potem co trzy godziny a teraz juz okolo 3 tygodni jest tak.Natalka wczoraj poszla spac o 22 ale jadla o 20 i myslalam ze obudzi sie o 4 na jedzenie a tu nic obudzila sie dopieroo przed 812 godzin bez jedzenia.
wczoraj wogole byla ciezka do jedzenia moze dlatego ze bylo jej goraco.
Dziuba mozesz tez rumiankiem przemyc oczko, dziala odkazajaco

Malizna tylko w bodziaku samym z krotkimi rekawkami i nogawkami.Nic pod spodem.No i zakupiona ostatnio na lato cieniutenka bawelniana czapeczka(zakrywajaca uszka).I mijalismy nad odra w parczku pania,ktora nas obrzucila surowym spojrzeniem.W wozku miala jakiegos nieszczesnika w polarowej bluzie i pod kocykiem!!!Caly czerwony i darl sie w nieboglosy(wcale mu sie nie dziwie)...A Zuzik caly cieplutki byl!Jasne,ze mialam jakas cieniutka bluze i cienki kocyk ze soba!okolo 18:00 zalozylam jej tylko skarpetki
Tez jestem wyrodna matka(co daja mi odczuc spojrzenia-zwlaszcza "babcine") i calkiem mi z tym dobrze
Mam nadzieje,ze juz nie bedzie bolec w takim razie.I u mnie urodzenie dziecka zadziala(u mojej szacownej rodzicielki zadzialalo).