aneta85aneta
Fanka BB :)
Zleci szybkoHeh jak pomyśle ile to czasu do lipca ..![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zleci szybkoHeh jak pomyśle ile to czasu do lipca ..![]()
Ja biorę witaminy przeznaczone dla I trymestru - jest tam wapń, aktywna forma kw foliowego, jod, imbir, cholina, inozytol i wit B 6A ja mam jeszcze inne pytanie - która z Was odkąd się dowiedziała o ciąży bierze witaminy prenatalne ? Mi ginekolog powiedział, Że mniej więcej do 10 tyg brać sam kwas foliowy w zwiększonej dawce. A dopiero po tym czasie witaminy
Ja biorę kwas foliowy 400% Ale metylowany bo zwykłego mogę nieprzyswajac i żadnych witamin bo wszystkie są z jodem A jodu nie mogę..musze mojej ginekolog zapytać czy brać osobno jakieś podstawowe witaminy i jakieA ja mam jeszcze inne pytanie - która z Was odkąd się dowiedziała o ciąży bierze witaminy prenatalne ? Mi ginekolog powiedział, Że mniej więcej do 10 tyg brać sam kwas foliowy w zwiększonej dawce. A dopiero po tym czasie witaminy
2 tabletki rano i 2 wieczorem. Zwykły folik.Mi nic w tym temacieJaka dawka ?
brawo dla lekarza za cmvKochane dostałam takie zlecenie na badania. Gdzie je najlepiej wykonać?
Myślę, że w większości laboratoriumKochane dostałam takie zlecenie na badania. Gdzie je najlepiej wykonać?
To trzymam mocno kciukiAnuszka dziękuję, że pytasz, przedstawiałam się w sumie tylko krótko pisząc o wynikach bhcg. Jestem Dorota, ciesze się, że mogę tu z Wami popisać. Jestem już mamą 4, 5 letniej córeczki, teraz w drugiej bardzo wyczekanej ciąży, po in vitro i długim leczeniu. Proszę o trzymanie kciuków, bo oczywiście niepokój jest.. Jestem w 6 tygodniu, termin 14 lipca chyba
0,4 ml (40 mg)Pytanie do dziewczyn robiących zastrzyki z heparyny.
Jaką macie dawkę?
To mam taką samą i zastanawiam się czy jest odpowiednia. Koleżanka radziła mi, żeby zbadać anty XA - służy do monitorowania dawki heparyny. Nie wiem czy wytrzymam do wizyty u gina, chyba zrobię to na własną rękę.0,4 ml (40 mg)