Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja według USGDziewczyny, jak teraz liczycie tydzień? Od usg, jak już się dowiedziałyście, czy wciąż od om?![]()
Ja centrum PolskiDziewczyny skad jestescie ?
Czy ktoras jest z okolic Poznania?
Poznań Miasto doznań witaDziewczyny skad jestescie ?
Czy ktoras jest z okolic Poznania?
Ja też w Krk na 29.12 a w jakiej przychodni ?Ja już tez umówiłam na 29.12, w Krakowie jest słabo z terminami, zwłaszcza w okresie świąteczne noworocznym, a tak większości z nas chyba wypada „okienko” na te badania :-)
Ja od tego co pokazuje usg. Bo om mi pokazywała prawie 2 tyg wcześniej bo mam długie cykleDziewczyny, jak teraz liczycie tydzień? Od usg, jak już się dowiedziałyście, czy wciąż od om?![]()
Ja zrobiłam tak samo, prenatalne na 30.12 umówione jużTak już umówiłam dostałam ostatnio na wizycie skierowanie a ciężko z terminami więc wolałam odrazu zadzwonić i umówić.