reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra. Szymek tankuje mleko z kaszką ja idę pranie ręcznikowe na dwór powiesić i zjeżdżamy na pacelek bo grzech w domu siedzieć:tak:jeszcze konwalie od męża muszę do wazonu wstawić bo normalnie kfiata bez okazji dostałam z rana:dry::-D:-D:-D

reklama
Marta dobranoc. Spokojnej nocki. I buziole dla Julaska na bezbolesne ząbkowanie.:blink:
Nocka nie była spokojna:no:,przekwęczana:-(,przejęczana:-(,katar leci jakby kto kran odkręcił:angry: a to wszyskto dlatego,że ściągał wczoraj czapkę na spacerze a było chłodno i Julka przewiało:-(.Dałam mu Bactrim,Ambrosol i wapno,może pomoże:dry:?Teraz zasnął,ale za głośno cmokał to poleciałam zrobic kaszkę a tu....zonk mleko się w nocy skończyło to zmieszałam mu swojskie krowskie z wodą,dałam kaszki i zjadł.Mam nadzieję,że nic mu nie bedzie;-).Tylko nie umoralniac mnie,ze dziecko krowim mlekiem karmię,nas karmiono a jakoś żyjemy:-p.

tak mąz już tam jest ja na pomorzu on w Małopolsce hehehehhe
córcia do przedszkola przyjeta synek do żłobka wiec bede mieć jakoś pól miesiąca na znalezienie pracy bo w sierpniu przeprowadzka

no to niezła przeprowadzka ! Morze opuszczacie na rzecz Wyżyn Krakowskich ? ;-)

Z Pawłem nie da sie rozmawiać..Wszystko co mówie kwituje "O co Ci chodzi?".Zaczynam podejrzewać,że on w ogóle nie słucha bo odpowiada tak na pytania czy samkował mu obiad albo na stwierdzenie,że Mały nie ma koszulek na lato...Do tego Karol dziś bardzo marudny...
Może ten Twój chłop ma jaki problem? skoro nie słucha? ..

dobra. Szymek tankuje mleko z kaszką ja idę pranie ręcznikowe na dwór powiesić i zjeżdżamy na pacelek bo grzech w domu siedzieć:tak:jeszcze konwalie od męża muszę do wazonu wstawić bo normalnie kfiata bez okazji dostałam z rana:dry::-D:-D:-D
Ja też dostałam ze dwa razy w tym m-cu konwalie od chłopa :-) Są cudowne..tylko dlaczego tylko w maju rosną? :-(

Martusia zdrówka dla Jula:tak::tak:
zdrowia!

No więc witam,
Ja mam dziś prasowanie Kuby ubranek tak na 15 min :-) Kupiłam bluzkę na spotkanie klasowe w sob....echhh nie zrobię furory...ale cóż ;-) :-D:-D

Nie mam ochoty się usmiechać....Coraz bardzirj nie umiem dogadać się z Pawłem...Mam wrażenie,że się mijamy...Już wczoraj powiedziałąm tesciowej,że to nie jest facet,za którego wyszłam i coraz bardziej mam dość...Jestem taka oklapnięta....

Bodzinka bo chyba każdy tak ma nam sie tez takie dni zdażały teraz to nawet sie cieszę że pojechał potęsknimy za sobą i to nas wzmocni rozłaka to fajna rzecz ale wiadomo nie zawsze życzę by było dobrze

Witam drogie Panie. Mam podobną sytuację tylko u mnie jest trochę innaczej. bo kiedy mówię mężowi aby zrobił coś przy małym to on robi minę kota ze Shreka i mówi : "No tak Kochanie, ale Ty zrobisz to lepiej". I co wy na to????. Tak jest najczęściej z zasypianiem maluszka. złoszcze się bo jest ojcem i mimo że pracuje ciężko, to i tak mu mówię, że powinien się nim zajmować. Całe szczęsćie ze kąpie małego i nie wymawia mi że siedzę w domu i nic nie robię. Także kochane mamy nie dajmy się wy7kiwać przez tatusiów i jak najczęściej zaganiajmy ich do opieki nad bobasami. pozdrawiam.

znam tooooo mój tak samooo mówi kochanie ty to robisz najlepiej mi nie wychodzi to :p tak jak tobie

megusek morze opuszczamy na rzecz swoje własnego kata
koniec wynajmu w końcu
a po 2 tu gdzie mieszkam to takie małe osiedle małe zadupie hehehhe ostatnio sie wkurr bo nawet placu zabaw nie ma jest na ośrodku wczasowym i nie kazdy ochroniarz pozwoli dziecku sie na bujawce pobujac zabiłabym ich nieraz no kurde czy dziecko zniszczy bujawke czy zjeżdzalnie
wiec wiesz place zabaw przedszkole i żłobek do których dzieci sie dostały na szczęscie blisko rodzina która nieraz zaopiekuje sie bakami bo z moją to tylko na zdjęciu sie dobrze wyglada :wściekła/y: wiec jest kilka tych zaaaaaaaaaaaaaaa
no minus chyba te powietrze tu jest zdrowsze bo pod domem las jezioro nie zanieczyszczone tak bardzo ale w wakacje sie tu bedziemy chyba wybierać

Ja poprzecierałam wsio co drewniane,kołdra się pierze a jak skończy to nastawiam naczynia do mycia:tak:.Za oknem hałas,bo miniaturowymi traktorkami koszą trawę:angry:.Julke dosypia a ja go bujam jedną ręką a drugą piszę:tak::-D.
A co się dzieje z Kasią Irlandką,bo dawno była:baffled::dry:?

reklama
W domu wszystko na wykończeniu:tak:,pieluch sztuk 3,kaszki prawie wyjedzone, recepta na mleko magnesem do futryny przyczepiona,spray do mebli w śmietniczce,krem do golenia M już dawno skończony:tak:.Trzeba będzie się do Tesco wybrac,bo Pampki w promocji i jeszcze konkurs jest dla dzieci:tak:.

Do góry