reklama
Kupiłam bluzkę na spotkanie klasowe w sob....echhh nie zrobię furory...ale cóż ;-)![]()

nie pitol Meg tylko fotkę zapodawaj;-);-)ja mam spotkanie z ludźmi z podstawówki w następną sobotę
Ja to kwiaty dostałam od Mirka 2 razy:-1 raz na zaręczyny,2 raz na ślub kościelny,bo do cywilnego to sama kupiłam
.

leżę
Reniferku najlepsze życzonka dla Mikiego na 7 miesiąc co by mu następne latka lekkie były i paskudy wszelakie go opuściły
;-);-)
wróciliśmy. obiad wciągnięty wsiadamy na odkurzacz

Przyłanczam sie do życzeń.:-)Reniferku najlepsze życzonka dla Mikiego na 7 miesiąc co by mu następne latka lekkie były i paskudy wszelakie go opuściły;-);-)
![]()
Wielkie gratki zgubienia kg.:-)Żadna Lachona nie zauważyła, że mi kilogram ubył:-(

eeeeeeeee teraz to się nie liczyWielkie gratki zgubienia kg.:-)![]()

Asiulinka zdrówka dla Grzesia

e, tam. czepiasz sięeeeeeeeee teraz to się nie liczyAsiulinka zdrówka dla Grzesia
![]()

A za zdrówko dziękujemy:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Jużem naprawiłaMarta nie mogę zobaczyć co upolowałaś na ciuszkach.![]()
.sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobry
Pięknie i słonecznie to od rana latamy po dworku. I chwała za to słońce bo chyba bym z młodymi sfiksowała. Madzia o wszystko dziera i wymusza a Adrian non stop płacze
Dom wariatów mówie wam
Byłam z nimi w administarcji za psa zapłacic
i ten mój łobuz ze schodów zleciał. Na całe szczęście tylko sobie rozwalił wargę od środka i strzaskał brodę. Ale i tak krew się lała ostro, a Adrian jak tylko widział zakrwawione chusteczki to wrzeszczał jeszcze głośniej. Teraz wygląda jak bokser po walce
Nic tylko się cieszyc: w sobotę idziemy na 50 do mojej mamy a w niedziele na komunię

Ja to mały przeżył?

a co do mleka to niekt cię nie będzie umoralniał, przeca braknąc zawsze może a dziecię coś jeśc musi

)

Pięknie i słonecznie to od rana latamy po dworku. I chwała za to słońce bo chyba bym z młodymi sfiksowała. Madzia o wszystko dziera i wymusza a Adrian non stop płacze
Dom wariatów mówie wam
Byłam z nimi w administarcji za psa zapłacic
i ten mój łobuz ze schodów zleciał. Na całe szczęście tylko sobie rozwalił wargę od środka i strzaskał brodę. Ale i tak krew się lała ostro, a Adrian jak tylko widział zakrwawione chusteczki to wrzeszczał jeszcze głośniej. Teraz wygląda jak bokser po walce
Nic tylko się cieszyc: w sobotę idziemy na 50 do mojej mamy a w niedziele na komunię
moja też biega bez pieluszek no ale niestety nie trybi że na nocnik ma robic siusiuUczymy się nocnikować i ostatnio "złapałam" kupke do nocniczka a reszte dorobił koło.No i wczoraj kazał się na nim posadzić.Wprawdzie nic nie zrobił,ale siedzieć z goła pupą na nim lubiCiepło jest, to po domku biega bez pieluch
Nie no własnie narozrabiał....![]()

nocki też juz odstawiliśtaSzymek już wstał i gada w łóżeczku ja muszę PPD i ciacho zrobić bo dzisiaj przychodzi do nas przyszły chrzestny Szyma z żoną i mus zdążyć ze wszystkim. A reszta w normie - zaczęłam szałwię pić bo mi się piersi napinać zaczęły. dobrze, że jutro idę do gina to zerknie co i jak z tymi piersiami po odstawieniu ssaka. idę śniadać i spacer szykowaćzerkam.
Ja to mały przeżył?ja sobie dziś zakupiłam. Wybrałam jeden bukiecik na co mój obrażony syn powiedział że on też lubi te kwiatki i mam mu kupic do pokoju. To kupiłam a jakJak sobie konwalie kupie to je sobie wstawie...Koffam konwalie....

dużo zdróweczka dla JuleczkaNocka nie była spokojna,przekwęczana:-(,przejęczana:-(,katar leci jakby kto kran odkręcił
a to wszyskto dlatego,że ściągał wczoraj czapkę na spacerze a było chłodno i Julka przewiało:-(.Dałam mu Bactrim,Ambrosol i wapno,może pomoże
?Teraz zasnął,ale za głośno cmokał to poleciałam zrobic kaszkę a tu....zonk mleko się w nocy skończyło to zmieszałam mu swojskie krowskie z wodą,dałam kaszki i zjadł.Mam nadzieję,że nic mu nie bedzie;-).Tylko nie umoralniac mnie,ze dziecko krowim mlekiem karmię,nas karmiono a jakoś żyjemy
.
a co do mleka to niekt cię nie będzie umoralniał, przeca braknąc zawsze może a dziecię coś jeśc musi
no GRATULASY (po fakcieŻadna Lachona nie zauważyła, że mi kilogram ubył:-(

)reklama
anaconda27
styczniówka2006
My też już po pierwszym spacerku, oczywiście nie obyło się bez wrzasków i płaczu, kiedy wreszcie jej to przejdzie bo ja już wymiękam

Podziel się:
zerkam.
a to wszyskto dlatego,że ściągał wczoraj czapkę na spacerze a było chłodno i Julka przewiało:-(.Dałam mu Bactrim,Ambrosol i wapno,może pomoże