reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no mój też nie trybi co trza na nocnik robić:p
poszedł spać po 12 i jeszcze śpi ale dobrze ze szybciej dziś zasnął bo jak zasypia po 14 to koszmar wieczorem ale jak wstanie to krupniczek z gotowanym mięskiem dostanie i na spacer
kto mi podpowie co oznacza skrót hehehhe PPD ???????????

reklama
Już wiem co mój dzieć tak śpi...Katar dostał..No i nie wiem czy go po połedniu na dwór puścic...Bo dzieci od sąsiadki wiecznie zakatarzone i zakaszlane latają, jeszcze cós gorszego mi przyniesie.A w domu go szkoda trzymac..W parku juz dziś byliśmy:tak::tak:
No juz sama nie wiem...

Bodzinka mój tez ostatnio ma katar i widze ze mu spacerki dobrze robią bo wiadomo lepiej się mu oddychać wieczorem go smaruje kremem rozgrzewającym na plecki i klatę daje wit c i kropelki na katar doustne bardzo mu pomagają

Sikoreczka oj masz Ty z tą swoja ferajna wesoło:szok::tak::tak:dobrze, ze Adiemu nic poważnego się nie stało, a teraz rozumiem brodę jako trofeum obnosi:dry:;-)
nocki też juz odstawiliśta:confused: Ja to mały przeżył?
tak odstawiliśmy nocki i poszło błyskiem szast-prast nikt sie nie zorientował;-)ze dwie noce z wyjcem ale wyprzytulałam, wykołysałam i wypieściłam i poszłoooo:tak::-)teraz Szymonek zamienił cycusia na przytulanie się do mojej twarzy i głaskanie po policzku:happy:w sumie bezboleśnie i ja jakoś nawet znośnie bo myślałam ,że gorzej będzie:sorry2:

kto mi podpowie co oznacza skrót hehehhe PPD ???????????
Perfekcyjna Pani Domu:-D:-D:-D:-D

Już wiem co mój dzieć tak śpi...Katar dostał..No i nie wiem czy go po połedniu na dwór puścic...Bo dzieci od sąsiadki wiecznie zakatarzone i zakaszlane latają, jeszcze cós gorszego mi przyniesie.A w domu go szkoda trzymac..W parku juz dziś byliśmy:tak::tak:
No juz sama nie wiem...
Bodzia no co Ty? Katar nie choroba i nic Lolkowi nie będzie - pilnuj tylko żeby go nie zawiało i mocno się nie spocił i niech biega:tak: a jak go zakonserwujesz w domu to jeszcze gorzej:baffled:

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nie mogłam wcześniej zajrzeć bo miałam nalot teściowej a potem skusiłam się wyjść na dwór z moim katarem i kaszelkiem który mnie dziś dopadł:crazy:
Pogoda taka piękna ale w takim zasmarkanym stanie nie ma jak się nią delektować:-:)-:)-(

A nocka minęła spokojnie pomijając fakt że całą noc Amanda przespała w naszym łóżku a próby przeniesienia ją do łóżeczka kończyły się histerycznym płaczem:baffled:
Poza tym Amanda pierwszy raz w swoim życiu spała w nocy na brzusiu :laugh2::laugh2:

Bodzinka mój tez ostatnio ma katar i widze ze mu spacerki dobrze robią bo wiadomo lepiej się mu oddychać wieczorem go smaruje kremem rozgrzewającym na plecki i klatę daje wit c i kropelki na katar doustne bardzo mu pomagają
Na spacerku kochana juz byl:tak::tak:Zatanawialam sie nad podworkiem, po ktorym biegaja zasmarkane i wiecznie chre dieci sasiadki.
Bodzia no co Ty? Katar nie choroba i nic Lolkowi nie będzie - pilnuj tylko żeby go nie zawiało i mocno się nie spocił i niech biega:tak: a jak go zakonserwujesz w domu to jeszcze gorzej:baffled:
Problem sie rozwiazal.Pogoda siezepsula.A moim zdaniem jak jeden dzien zostalby nawet w domu, po poludniu bo wczesniej spcerowal to tez mu sie nic nie stanie.....A te dzieciaki kaszla, smarkaja a i ja jestem mocno podziebiona...No i Maly ma jakies niewzrazne oczka....:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Bodzia Ty super mama jesteś to wiesz najlepiej bo Lolka jak własną kieszeń znasz:tak::tak:nie chorujta ja was dwoje proszę:no::no:
ja kończę właśnie
3_11_11.gif
Szymcio drzema, męż wraca z ciachem do dom i na gości czekamy. więc ja pewno na wieczór się zmaterializuję na BB:dry: Miłego popołudnia Bodzia;-):-) acha jeszcze mam coś dla Ciebie na małe smuteczki;-)
Konwalie%200009.JPG

Do góry