reklama
anaconda27
styczniówka2006
Bodzia może u ciebie się trochę przejaśni, dmuchnij te chmurzyska gdzieś dalej:-):-):-)
Zapomniałam się pochwalić że wczoraj okna pomyłam a dzisiaj będę firanki zmieniać

Zapomniałam się pochwalić że wczoraj okna pomyłam a dzisiaj będę firanki zmieniać

Hej!
Anaconda a co takiego fajnego w tej tv? Ja bardzo mało oglądam, przeważnie M-ke i Nianie w sob. Wole poczytać...albo pospać ;-)
Wiecie co....niedługo mogłabym podzielić los mojej irlandzkiej siorki. Nasz laptopik zamulał nam strasznie i mąż stwierdził że coś jest nie tak, i zainstalował programik który wykrył o co biega -przegrzewał się procesor o 100%....masssakra. Mąż naprawił, ale kompik w każdej chwili mógł po prostu paść. Więc dlatego stawiam wszystkim
przed śniadankiem ;-)
Anaconda a co takiego fajnego w tej tv? Ja bardzo mało oglądam, przeważnie M-ke i Nianie w sob. Wole poczytać...albo pospać ;-)
Wiecie co....niedługo mogłabym podzielić los mojej irlandzkiej siorki. Nasz laptopik zamulał nam strasznie i mąż stwierdził że coś jest nie tak, i zainstalował programik który wykrył o co biega -przegrzewał się procesor o 100%....masssakra. Mąż naprawił, ale kompik w każdej chwili mógł po prostu paść. Więc dlatego stawiam wszystkim
anaconda27
styczniówka2006
megusek a co to za programik bo mój komp też chodzi tak jakby miał zaraz paść
Meg świetnie wyglądasz.Jak nastka![]()
no bo ja jestem nastka (na drugie mam Nastka ;-)

skrot od Anastazja. Dzieki Bodzia!Dzień dobry Kobitki 
Nocka była super
Amanda obudziła się 2 razy a za 3 razem to już si rozbudziła i nie chciała w ogóle zasnąć i nie śpi do tej pory

czyli tak od godziny 7.00 ale i tak dobrze że nie tak jak któregoś razu od 4.00
ale najlepsze jest to że dzisiejszą nockę od godzi.21.30 do 1.30 przespała w swoim łóżeczku

Nocka była super
Amanda obudziła się 2 razy a za 3 razem to już si rozbudziła i nie chciała w ogóle zasnąć i nie śpi do tej pory

czyli tak od godziny 7.00 ale i tak dobrze że nie tak jak któregoś razu od 4.00
ale najlepsze jest to że dzisiejszą nockę od godzi.21.30 do 1.30 przespała w swoim łóżeczku

no bossski - w sam razik do koffania i tulenia;-);-)beczący i umorusany

Anulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my tu tęskimyA kaj Anula????

:-)bardzo fajny lookMadźka to masz...tak lezę na to spotkanie klasowe ze średniej

bez sarkazmu
a do tego włosy po papilotach
bo jakoś mi tak pasują do całości...ale w końcu nie miałam najlepszego wyniku w teście to może głupoty raczej gadam

Anaconda ja zawsze jak umyję okna to na drugi dzień na bank pada

My już po PPD i śniadanku. muszę jeszcze wstawić pranko bo męż domaga się skarpetek

i pozmywać ale troszkę tylko i na dzisiaj wsio
. śmigamy na spacer chociaż pogoda taka se, ale ciepełko. na 15.00 do gina i dobrze bo przez ostatnie dwa dni zaczęły mi się zastoje w jednej piersi robić i nawet szałwia nie pomaga
no i mus coś anty zapodać po cerazettkach;-)A chop Małagosiuni wrócił i ją wcięłooooooooooooooooooo

reklama
Podziel się:

Jak zdrowie? I jak teściowa? No i w ogóle? :-)