reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda u mnie możesz pooglądać.Coraz bardziej blee za oknem...Ale wyjśc trza bedzie choćby na chwil kilka..

reklama
Bodzia może u ciebie się trochę przejaśni, dmuchnij te chmurzyska gdzieś dalej:-):-):-)
Zapomniałam się pochwalić że wczoraj okna pomyłam a dzisiaj będę firanki zmieniać:tak::tak::tak:

Hej!

Anaconda a co takiego fajnego w tej tv? Ja bardzo mało oglądam, przeważnie M-ke i Nianie w sob. Wole poczytać...albo pospać ;-)

Wiecie co....niedługo mogłabym podzielić los mojej irlandzkiej siorki. Nasz laptopik zamulał nam strasznie i mąż stwierdził że coś jest nie tak, i zainstalował programik który wykrył o co biega -przegrzewał się procesor o 100%....masssakra. Mąż naprawił, ale kompik w każdej chwili mógł po prostu paść. Więc dlatego stawiam wszystkim
birra011.gif
przed śniadankiem ;-)

Anaconda nie mam pojęcia...zapytam wieczorem męża (jakbym zapomniała przypomnij mi ;-)

Madźka to masz...tak lezę na to spotkanie klasowe ze średniej

Dzień dobry Kobitki :tak:

Nocka była super :tak:Amanda obudziła się 2 razy a za 3 razem to już si rozbudziła i nie chciała w ogóle zasnąć i nie śpi do tej pory:szok::szok::szok: czyli tak od godziny 7.00 ale i tak dobrze że nie tak jak któregoś razu od 4.00 :tak:ale najlepsze jest to że dzisiejszą nockę od godzi.21.30 do 1.30 przespała w swoim łóżeczku:tak::tak:

Ryczek dla cioci Madzki

no bossski - w sam razik do koffania i tulenia;-);-)beczący i umorusany:-D:-D
A kaj Anula????
Anulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my tu tęskimy:tak::tak::-)

Madźka to masz...tak lezę na to spotkanie klasowe ze średniej
bardzo fajny look:tak::tak: bez sarkazmu:sorry2:a do tego włosy po papilotach:confused:bo jakoś mi tak pasują do całości...ale w końcu nie miałam najlepszego wyniku w teście to może głupoty raczej gadam:dry::-D

Anaconda ja zawsze jak umyję okna to na drugi dzień na bank pada:baffled:

My już po PPD i śniadanku. muszę jeszcze wstawić pranko bo męż domaga się skarpetek:baffled::-D i pozmywać ale troszkę tylko i na dzisiaj wsio:tak:. śmigamy na spacer chociaż pogoda taka se, ale ciepełko. na 15.00 do gina i dobrze bo przez ostatnie dwa dni zaczęły mi się zastoje w jednej piersi robić i nawet szałwia nie pomaga:no::no:no i mus coś anty zapodać po cerazettkach;-)

A chop Małagosiuni wrócił i ją wcięłooooooooooooooooooo:szok::szok::-D

reklama
Aluśka a co pozatym u Ciebie? Raportujesz o spaniu Amandy a świat się na tym nie kończy ;-):-p Jak zdrowie? I jak teściowa? No i w ogóle? :-)

Do góry