reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Lachony Koffane;-):-D.My wczoraj pozakupkowali i wypampersowane jesteśmy na hohoho i jeszcze trochę:tak:.Pierogajce w końcu polepiłam i teraz na śniadanko 5 sobie odsmażyłam,jakby która chętna to duuuuuuuuuużo ich mam:tak:.
Na drodze do peczkola Olek 3 razy glebę zaliczył:angry:,aż mnie ręka swędziała:wściekła/y::angry::angry:.Wczoraj zaaplikowałam karę na rower,bo rzucił piłką,taką skoczną z dujkami,odbiła się od szafy i Julka walnęła aż biedny usiadł a dziś na kompika dorzuciłam za te wywrotki i sceny.
Za oknem słoneczko się chowa i chiba buzia bedzie:-(.
Na szmatkach poszalałam,idę fotki wkleic.

reklama
no widzisz Aluśka jak Ci córa "dorośleje" ;-);-)załapie , że trzeba w łóżeczku nocki spędzać a nie okupować małżeńskie;-):-D

Aluśka zdruffka koffana:tak::tak:słodki widok - maluch śpiący na brzusiu - uwielbiam kiedy Szymek tak zasypia;-):-)
dzięki Madźka:tak::tak::tak::tak:
Bodzia
Karolek w czy wesoły czy smutny według mnie wygląda uroczo :tak::-):-)
Sikoreczka troje w jednym łóżeczku he he jak oni się pomieścili :laugh2::laugh2::laugh2: świetna foteczka
Meg no no bardzo ładnie się ubrałaś :tak::tak::-)
Laska z Ciebie pierwsza klasa:tak::tak:

Myśmy z piesem byli i domowy dzioenk robimy.
Meg widzisz jaka ja domyślna:rofl2:
Marta ja chce pierogaaaaaaa:-D:-D:-DA nawet dwa pierogiiiiiiiii:laugh2::laugh2:
No dogadałam się z M i wyrzucamy cerezetki jak opakowanie się skończy.Moze nie będe taka opuchnięta....Na razie gumeczki bo mus,zeby hormony ze mnie zeszły...

No dogadałam się z M i wyrzucamy cerezetki jak opakowanie się skończy.Moze nie będe taka opuchnięta....Na razie gumeczki bo mus,zeby hormony ze mnie zeszły...
a jednak rozmawia ten Twój męż:-D;-);-)my też wyciepnęlismy z miesiąc temu cerazettkę,. a teraz chyba na nouvu ring się zdecyduję:confused:

Aluśka a co pozatym u Ciebie? Raportujesz o spaniu Amandy a świat się na tym nie kończy ;-):-p Jak zdrowie? I jak teściowa? No i w ogóle? :-)
Zdrówko zasmarkane:dry: jeszcze niestety:-(
Teściowa gdzieś polazła z samego rana, teścio o dziwo poszedł do pracy, małż też w pracy i siedzimy sobie same:tak:
Nadal szukam mieszkania do wynajęcia ale jestem ciutkę tym podłamana bo jak są ciekawe oferty to się okazuję że nie chcą małżeństw z dzieckiem:-:)-:)-:)-(
no widzisz Aluśka jak Ci córa "dorośleje" ;-);-)załapie , że trzeba w łóżeczku nocki spędzać a nie okupować małżeńskie;-):-D
Madźka mam nadzieję że coraz szybko załapie bo coraz mniej miejsca mamy:dry:

reklama
Do góry