reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Lachony.
Przeczytałam Was ale szczerze nie wiele pamiętam za to zdjęcia super Bodzia a ja kloszarda to tam nie widziałam;-);-):-D:-DI super że dogadałaś się z Pawłem i to jak :tak:;-):-D
A my zabiegani kołowrót zaczął się tydzień temu w czwartek i tak trwał dziś w końcu jestem w domu z niunią i przed kompikiem. M. mi załatwił,że nie muszę jechać na wczasy z teściami (ostatnio mnie od bledziuchów zwyzywała choloerna misss świata kiedyś jak będę miała ochotę na horror to Wam wlepię jej fotke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:) Prezenty na chrzściny kupione kupiliśmy małemu wypasiony leżaczek i obrazek na ścienę z Matl=ką Boską i Jezuskiem no i świecę pamiątkę sporo nas wyszło....
Z młodym bratem ostatnio się potłukliśmy w trójkę (starszy brat z nami) i kontaktu z nim nie chcemy za to za karę kieszonkowego od nas ni dostał i musi czekać do powrotu rodziców :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Staś za to buczy tak,że na głowę powoli dostaję a mój m. dziś i jutro od 8 - 20 w pracy a od niedzieli do czwartku od 20-8 więc Stanisław bankowo mnie wykończy
Madźka dzięi;-):-D:-D:-D:-D

reklama
bardzo fajny look:tak::tak: bez sarkazmu:sorry2:a do tego włosy po papilotach:confused:bo jakoś mi tak pasują do całości...ale w końcu nie miałam najlepszego wyniku w teście to może głupoty raczej gadam:dry::-D
Madźka może i bez sarkazmu...zaczęłaś :-p:-p sarkazm sarkazm sarkazm!
Madzka a Ty nic nie jarzysz:-D:-D:-DMUS ŻEBY HORMONY ZE MNIE ZESZŁY
Ja odrazu zakumałam o co biega :-) Bodzia!!! super! :-)

Zdrówko zasmarkane:dry: jeszcze niestety:-(
Teściowa gdzieś polazła z samego rana, teścio o dziwo poszedł do pracy, małż też w pracy i siedzimy sobie same:tak:
Nadal szukam mieszkania do wynajęcia ale jestem ciutkę tym podłamana bo jak są ciekawe oferty to się okazuję że nie chcą małżeństw z dzieckiem:-:)-:)-:)-(

Madźka mam nadzieję że coraz szybko załapie bo coraz mniej miejsca mamy:dry:
Oj no to nieciekawie, no ale uda Wam się znaleźć w końcu mieszkanko! Nie załamuj się :-)
Dziękuje za pochwałę mojego wyglądu :-)

Bodzia,prossssssssssz,łap,bo lecą Zobacz załącznik 78215.
Czzzzzy to som pierogi z borówkami? Czemu żeś zgapiła ode mnie? ja też mam plan zara lepić :-p A powiem Wam że robię pyyyyszne pierożki tyle że rzadko bo nie lubię stać w kuchni (taką mam kuchnię że mus stać :-()

Dopadł mnie PPD:szok::szok::szok:
Pranie nastawiłam i już na balkonie ładnie rozwiesiłam a między czasię zupę pomidorową zrobiłam jeszcze makaronik ugotować i obiadek gotowy:tak:
Nadal nie kumasz.Łopatotlogicznie Ci to wyłoże.Nie moge miec hormonów w organiżmie jak chce tam zadomowić lokatora małego:-p:-p:-p
Bodzia super że planujecie rodzeństwo dla Karolka:tak::tak::tak:
:szok::szok::szok:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-Dale faaaaaaaaaaaajnie:tak::tak:by the way, Leika jest w 4 tygodniu:tak::-):-)
Gratulacje dla Leiki:tak::tak::tak::tak:

Przestańcie mi wredoty o pierogach glendzić.Bo ja bym wszamała a nie znosze robic:-D:tak::tak:
A co do rodzeństwa to mój Pan Mąż to już jest chetny.I jakby się okazało,że ja już w ciąży jestem to by szalał z radości:rofl2::rofl2:To ja musiałam dojrzeć i z dnia na dzień mnie dopadło:sorry2::sorry2::sorry2:

A ja zrobiłam Małemu mase solną, teraz się studzi.Ciekwe czy mu sie spodoba???Dziś się obijamy.Mu o siebie też zadbac w końcu całe lato przed nami i to niejedno:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry