Witam Lachony.
Przeczytałam Was ale szczerze nie wiele pamiętam za to zdjęcia super Bodzia a ja kloszarda to tam nie widziałam;-);-)
I super że dogadałaś się z Pawłem i to jak
;-)
A my zabiegani kołowrót zaczął się tydzień temu w czwartek i tak trwał dziś w końcu jestem w domu z niunią i przed kompikiem. M. mi załatwił,że nie muszę jechać na wczasy z teściami (ostatnio mnie od bledziuchów zwyzywała choloerna misss świata kiedyś jak będę miała ochotę na horror to Wam wlepię jej fotke

) Prezenty na chrzściny kupione kupiliśmy małemu wypasiony leżaczek i obrazek na ścienę z Matl=ką Boską i Jezuskiem no i świecę pamiątkę sporo nas wyszło....
Z młodym bratem ostatnio się potłukliśmy w trójkę (starszy brat z nami) i kontaktu z nim nie chcemy za to za karę kieszonkowego od nas ni dostał i musi czekać do powrotu rodziców

Staś za to buczy tak,że na głowę powoli dostaję a mój m. dziś i jutro od 8 - 20 w pracy a od niedzieli do czwartku od 20-8 więc Stanisław bankowo mnie wykończy
Madźka dzięi;-)

Przeczytałam Was ale szczerze nie wiele pamiętam za to zdjęcia super Bodzia a ja kloszarda to tam nie widziałam;-);-)

I super że dogadałaś się z Pawłem i to jak
;-)
A my zabiegani kołowrót zaczął się tydzień temu w czwartek i tak trwał dziś w końcu jestem w domu z niunią i przed kompikiem. M. mi załatwił,że nie muszę jechać na wczasy z teściami (ostatnio mnie od bledziuchów zwyzywała choloerna misss świata kiedyś jak będę miała ochotę na horror to Wam wlepię jej fotke

) Prezenty na chrzściny kupione kupiliśmy małemu wypasiony leżaczek i obrazek na ścienę z Matl=ką Boską i Jezuskiem no i świecę pamiątkę sporo nas wyszło....Z młodym bratem ostatnio się potłukliśmy w trójkę (starszy brat z nami) i kontaktu z nim nie chcemy za to za karę kieszonkowego od nas ni dostał i musi czekać do powrotu rodziców

Staś za to buczy tak,że na głowę powoli dostaję a mój m. dziś i jutro od 8 - 20 w pracy a od niedzieli do czwartku od 20-8 więc Stanisław bankowo mnie wykończy
Madźka dzięi;-)

a do tego włosy po papilotach
bo jakoś mi tak pasują do całości...ale w końcu nie miałam najlepszego wyniku w teście to może głupoty raczej gadam