reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzka nastrój poprawiony, dzięki:-D:-D:-D:-D:-DOj mały znowu śpi...Wołałbym za nim biegac po dworze....
CIOTKA WRACAJ fotki lecą.Widać na nich,ze niedługo moje dziecko w Małpeczke się zamieni...

Ale ze mnie śliczna lala:-D:-D:-D

Ciekawe czy to smaczne???

Bo ja się umiem wspinać:-D:-D

Czyz nie jestem śliczny???

A co tam jest u góry?????

reklama
Ech a tu znowu pustki:baffled:
Nie pozostaje nic innego jak życzyc dobrej nocki:tak: Udam się do kuchni ugotowac na jutro zupke i gary pomyc, bo ta moja zmywarka:wściekła/y:

No faktycznie -pustki niesamowite :eek:
Jestem wykończona. Drugi spacerek zaliczony, pranie (to co dziś wyprałam) wyprasowałam. Kolacyjkę właśnie wciągam.:tak: Zaraz idę się myć, a potem lulu.:-) Mam nadzieje, że się wyśpie.:sorry2:

Życzę wszystkim spokojnej nocki i wspaniałych snów.:-)

no to ja tu z wywalonym jęzorem do was na impresske jadę
12_7_21.gif
a tu pusto i ciemno żadna się nie świeci:no::no:myślałam, że do nadrabiania będę miała ze 3 strony a tymczasem chyba se w fotelu zasiądę i
36_13_14.gif
.

Bodzia zdjęcia jak zwykle kapitalne a Lolek jaki elegancik na nich:szok::szok:bajeranckie te ogrodniczki z żyrafką ma:tak:Radosny ten Twój synalek i ciekawy świata. nie masz jakiś fotek na których beczy:confused:bo już chyba przestanę Ci wierzyć, że ten facet potrafi dać w kość marudzeniem;-);-)

Sikoreczka jak się dorobię sprawnej zmywary to natychmiast Cię uwolnię od zmywania:tak::tak:trzeba się dzielić szczęściem z przyjaciółmi;-):-)

W zaistniałej sytuacji (pustki na BB, męż chrapiący na kanapie, Szym chrapiący w łóżeczku) nie pozostaje mi nic innego jak tylko
7_11_5.gif

Zieloniutkich senków koffane.

właśnie machnęłam 52 -tysięcznego posta na wątku a tu nawet nie ma z kim wypić:-:)-(ech życie, byle do zimy;-):-D

WITAMMMMMMMMMM
U nas za oknem brzydko, słonce się schowało, katar z nosa leci ale, odpukac, nic poza tym.
Madżka dla Ciebie znajde i pokaże ryczka.
A kaj Anula????Bo specjalnie dla niej fotki kloszarda cykałam a łona znikła...
Ja dziś od rańca PPD...:dry::dry::dry:

reklama
U nas pogoda taka sobie, na spacer wyjdziemy na pewno.:tak::tak::tak:
Zresztą muszę wreszcie zrobić opłaty bo mi tv odetną i co ja będę oglądać:szok::szok:

Do góry