angeliskax
Moderator
jutro sobie zrobię talarki1. Barszz z uszami
2. Pierodżi
3. Kapusta z grzybami
U nas na wigilii zawsze są ziemniaki xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro sobie zrobię talarki1. Barszz z uszami
2. Pierodżi
3. Kapusta z grzybami
no ja z fatsów to pizza, kocham też kfc, troche tam pracowałam i żarłam to jak świnia, nie przejadło sieMoj tez jest fanem grandera. kurde, z domowych ja wybrałam to ale z fascod bym wybrala jednak: kurczaczki z KFC oraz z mc-donalda McChicken![]()
To dobrze ze sie nie przejadłas i że się nie roztylas. dobry metabolizm maszno ja z fatsów to pizza, kocham też kfc, troche tam pracowałam i żarłam to jak świnia, nie przejadło sie
ja jak tam pozłam to jadłam sałatkę, bo sie balam, że sie roztyje,a chodzenie 8h sprawiło, że zaczęłam chudnąćTo dobrze ze sie nie przejadłas i że się nie roztylas. dobry metabolizm maszMoja znajoma pracowała tam chyba z 8lat. zrobila się taka tłusta ze odejść musiala, bo nie potrafiła się hamować z jedzeniem tam...
pytanie co ja bym zrobilaja jak tam pozłam to jadłam sałatkę, bo sie balam, że sie roztyje,a chodzenie 8h sprawiło, że zaczęłam chudnąć![]()
Znaczy tak... to jest kolejna rzecz, którą wiem z forum, i tylko stąd.To zmienia postać rzeczy.
To w takim razie przy słabej ferrytynie trzeba żelazo suplementować.
NI znajduję właśnie informacji na temat typu tego kwasu w Inofolic... Jedno jest pewne: gdy porównamy ceny Inofolic i Pregna Start, różnica jest znacząca...Mi właśnie coś pani ginekolog mówiła że to jest inny rodzaj kwasu foliowego i ogólnie jak pytała czy coś suplementują itp jak powiedziałam że biorę pregna start i summavit d ( to mi endokrynolog poleciła ) to mi powiedziała ze mam sobie darować kupowanie pregna start ze jedt potrzebny konkretny kwas foliowy z jakiej tam grupy i poleciła mi ten inofolic
W sumie mam chyba skrzywione spojrzenie na "przed ciążą". Bo ja wiem, że na 100% do lutego będę "przed", o ile nie całe życie ;-) . A Wy właściwie zawsze możecie być "już" ;-)Tu masz print screena z Pana Tabletki.
O tak! z pieczarkami, serem i duzooo keczupu!
a teraz wasze 3 ulubione potrawy na wigilii?
Moje to:
1/ pierogi z kapustą
2/ śledzie smażone w zalewie octowej
3/ ryba po grecku
❤
Ja podobnie:1. Barszz z uszami
2. Pierodżi
3. Kapusta z grzybami