Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nieraz u dziewczyn pojawiały się takie kreski fabryczne nawet na kilku pod rządna moich testach nie ma takich, dwa testy by Ci chyba fabrycznych nie pokazały?
Ja prdl jestem tak nakręcona, że łażę wokół kominka, zaraz mi z tego napięcia guma w gaciach pęknie!
Niestety nieraz u dziewczyn pojawiały się takie kreski fabryczne nawet na kilku pod rząd![]()
ja też nie******* *******. Ja na pinkach nie miałam![]()
Ale ja na tych zdjęciach widzę kreskę.Ja wiem, ze na tych zdjęciach prawie nic nie widać, ale przyrzekam, nie jestem pier*olnieta![]()
Wieczorem bym osikala. Ja miałam bledsza która tylko ja widziałam, bo nawet @LadyCaro , @Moonstone Ci powiedza ze nie widziały. A wieczorem już kreska była widoczna trochę lepiej.A jest sens?![]()
Tak byłoWieczorem bym osikala. Ja miałam bledsza która tylko ja widziałam, bo nawet @LadyCaro , @Moonstone Ci powiedza ze nie widziały. A wieczorem już kreska była widoczna trochę lepiej.