pluto_nova
Moderator
czyli wczesna ciąża, gratulacjeU mnie beta 24,11![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli wczesna ciąża, gratulacjeU mnie beta 24,11![]()
nie bój nic, ja nigdzie się nie wybioręJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama![]()
Ja zostanę, do kwietnia na pewno mamy stopJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama![]()
żebyś się nie zdziwiłanie bój nic, ja nigdzie się nie wybiorę
Trzymam kciukiDzięki dziewczyny za wszystkie kciuki i dobre słowa, jestem juz po pobraniu, wynik będzie pewnie 17-18daleka jestem od entuzjazmu póki co, ale Wasze wsparcie jest nieocenione
![]()
chciałabym się zdziwić, ale po moich doświadczeniach się sądzę, że to zrobiężebyś się nie zdziwiła![]()
Spokojnie też tu będęJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama![]()
Na początku 2020 beta skoczyła do 8,5 ale na drugi dzień rano dostałam krwawienia i było już po wszystkim. Od tamtej pory cicho szaTo Twój pierwszy cionsz prawda?![]()