Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
I później moje powiedzonko nie parskaj mi do słuchawki, bo mi się później głośnik zapycha- ma sensTeleporada na zoomie, teamsie albo Skype![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I później moje powiedzonko nie parskaj mi do słuchawki, bo mi się później głośnik zapycha- ma sensTeleporada na zoomie, teamsie albo Skype![]()
Kocham niebo różowe.... i Zawiało i Podsiadło Nikt tak..... a nawet jesssu sąsiedzi mają mnie dość jak tv youtube i głośność 100% .... Musiałowski i Wieniawa Zabierz tę miłość, dre jape razem z nimi i ryczę....Ja też kocham ta piosenkę!
@black_angel Kaśka sochacka jest the Best! Jeszcze niebo jest rozowe świetne jest.
Po kakałkojuż się problem rozwiązał, mąż mnie zawiezie do zabki![]()
Ale Ty wiesz, że to nie są jej słowa?Kurde, mi ta Sanah Nic dwa razy tak trafia w środek serduszka, że zawsze jak elci w radio jak prowadzę, ryczę. Ja w ogóle taki obeczaniec jestem, zawsze byłam.
No wszyscy wiedzą toć to wierszAle Ty wiesz, że to nie są jej słowa?
no wiemAle Ty wiesz, że to nie są jej słowa?
o esu, te choinkowe alkohole są be![]()
Przynajmniej jak zrobimy integrację na lajfie to nie będziecie mi drinków podpijaćDokladnie, ale jak wali jałowcem, to można se nim bigos podlać![]()
Oj zdziwiłabyś sięNo wszyscy wiedzą toć to wiersz![]()
Ogólnie moj mąż nie umie w tym romantycznosci odnaleźć....Kocham niebo różowe.... i Zawiało i Podsiadło Nikt tak..... a nawet jesssu sąsiedzi mają mnie dość jak tv youtube i głośność 100% .... Musiałowski i Wieniawa Zabierz tę miłość, dre jape razem z nimi i ryczę....