Anuszka272
Moderator
Dziewczyny trzymajcie proszę mocno kciuki  jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.
 jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.

jestem na IP ponieważ najpierw zauważyłam blado różowy śluz a później żywą krew. Zostaje bo inaczej mnie nie zbadaja.

Mam nadzieję że to minie. W poprzedniej ciąży męczyło mnie jakieś 4 miesiące
 Mam nadzieję że to minie. W poprzedniej ciąży męczyło mnie jakieś 4 miesiące 

zamiast najpierw zrobić USG to oni się papierologia zajmują
 zamiast najpierw zrobić USG to oni się papierologia zajmują  ale nawaznejsze że rozwija się prawidłowo i serduszko bije, tak pięknie mi machało
 ale nawaznejsze że rozwija się prawidłowo i serduszko bije, tak pięknie mi machało  przyczyny krwawienia nieznane ale zostaje w szpitalu do poniedziałku na obserwacji... Tak myślę że się przemeczylam bo od 15 kończyłam torta na 50osob i dosłownie od 15 byłam na nogach
 przyczyny krwawienia nieznane ale zostaje w szpitalu do poniedziałku na obserwacji... Tak myślę że się przemeczylam bo od 15 kończyłam torta na 50osob i dosłownie od 15 byłam na nogach  do tego nerwy bo nie wszystko szło po mojej myśli i się doigralam
 do tego nerwy bo nie wszystko szło po mojej myśli i się doigralam  ale dziecko najważniejsze
 ale dziecko najważniejsze  

pomyśl tylko jakie przyszłe święta 2023 będą super w powiększonym gronie
 pomyśl tylko jakie przyszłe święta 2023 będą super w powiększonym gronie  

zły humor, brak energii i nie wiem czy iść spać czy co
 zły humor, brak energii i nie wiem czy iść spać czy co