Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wypiekibeaty.com.pl
ja nie wiem ile Wy macie lat wszystkie, że macie zdrowie trzonować kilka razy dziennie. Dla mnie codziennie to już wyczynJa wysikalam dzisiaj tyrbopozytywnego owulaka, tak ciemnego jeszcze nie miałam, potrzonowalam, kupiłam swoje pierwsze własne autko, żeby wozić tego bobasa, którego dzisiaj robię, a teraz czekam aż mąż zrobi sobie przerwę od grania, żeby znów potrzonowac. To się nazywa dobra sobota.
Ooo a co za autko kupione?Ja wysikalam dzisiaj tyrbopozytywnego owulaka, tak ciemnego jeszcze nie miałam, potrzonowalam, kupiłam swoje pierwsze własne autko, żeby wozić tego bobasa, którego dzisiaj robię, a teraz czekam aż mąż zrobi sobie przerwę od grania, żeby znów potrzonowac. To się nazywa dobra sobota.
Zależy co one robią podczas tego trzonowaniaja nie wiem ile Wy macie lat wszystkie, że macie zdrowie trzonować kilka razy dziennie. Dla mnie codziennie to już wyczyn![]()
ŚpiąZależy co one robią podczas tego trzonowania
Ja podziwiam kondycję i możliwości tych panów![]()
Jestem starsza od Ciebieja nie wiem ile Wy macie lat wszystkie, że macie zdrowie trzonować kilka razy dziennie. Dla mnie codziennie to już wyczyn![]()
CzerwoneOoo a co za autko kupione?![]()