pluto_nova
Moderator
do mnie nie pisał@Agnes4312 jak myślisz truskaweczko, będzie do dziewczyn od orgazmów pisał na priv jakiś zboczek, czy już przestał czytać nasz wątek??![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do mnie nie pisał@Agnes4312 jak myślisz truskaweczko, będzie do dziewczyn od orgazmów pisał na priv jakiś zboczek, czy już przestał czytać nasz wątek??![]()
Hej, jesteś zapisana na testowanie, więc jak najbardziej zdjęcia możesz wstawiać.Hej dziewczyny. Miałam robić testa wczoraj ale jednak zrobiłam dzisiaj (robiłam też w czwartek i był negatyw). Okres ostatni miałam 19.11, owulacje mam stymulowaną tabletkami i robiłam jeszcze zastrzyk ovitrelle 3.12 lekarz powiedział że owulacji powinna być 4.12 lub 5.12 rano. Na teście (wstawię zdjęcie, ale chyba nic na nim nie zauważycie, widać tylko na żywo) zauważyłam cień cienia cienia. Zawał na miejscu ale nie chce się nakręcać bo to może też być kreska fabrycznaJak myślicie? (jak na tyle dni po owulacji gdyby była ciąża kreska nie powinna być ciemniejsza?) Przepraszam że tak chaotycznie pisze i wstawiam zdjęcie testu choć tutaj nie powinnam. I wiem że nie powinnam go rozbierać ale tak lepiej widać tą kreskę. (Zobaczyłam kreskę po 4 min)
Pfff, nie odpisałabym mu, bo już mam dawcę orgazmów@Agnes4312 jak myślisz truskaweczko, będzie do dziewczyn od orgazmów pisał na priv jakiś zboczek, czy już przestał czytać nasz wątek??![]()
Dawno się nie odzywał, może znalazł jakąś chętną@Agnes4312 jak myślisz truskaweczko, będzie do dziewczyn od orgazmów pisał na priv jakiś zboczek, czy już przestał czytać nasz wątek??![]()
Spróbuj w tej dyskusjido mnie nie pisałDo tej pory nie mogę tego przeboleć…
![]()
ja mam powrót do starań mniej więcej tak samo jak zaczęłam w ogóle starania, tyle że zaczynałam w 2021, a wrócę w 2023Ehh żeby człowiek miał tak białe zęby, jak biel tego testu
Zobacz załącznik 1476076
A tak na poważnie to smuteczek. Niedługo minie rok od rozpoczęcia starań![]()
Kiedy masz jakąś kontrolę pooperacyjną?ja mam powrót do starań mniej więcej tak samo jak zaczęłam w ogóle starania, tyle że zaczynałam w 2021, a wrócę w 2023![]()
jak będę miała wyniki histopatologiczne to mam iść z nimi do swojego gina. Przy wypisie mówili, żeby za 4 tygodnie pytać o wyniki, ale pewnie się to wydłuży, bo przecież święta, nowy rok, potem Trzech KróliKiedy masz jakąś kontrolę pooperacyjną?