Bolilol
Fanka BB :)
dam znać na pewno. Zrobię całe sprawozdanie z wizytyDaj znać co twój gin powie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dam znać na pewno. Zrobię całe sprawozdanie z wizytyDaj znać co twój gin powie.
To już lepiej zrobić 6dpo niż 9dpo.dam znać na pewno. Zrobię całe sprawozdanie z wizytytylko trochę dupnie, bo mi 7dpo wypadnie akurat w niedzielę, więc nie zrobię proga w tym miesiącu. Ale w sumie po co mi ten prog, skoro zajdę w ciążę. Ale może zrobię w 9dpo, żeby poeksperymentować, czy progiem można przepowiedzieć ciążę zamiast betą
![]()
6dpo to wigilia, to też nie wiem czy mi się będzie chciało, ale w sumie mogę i w 6dpo, i w 9dpoTo już lepiej zrobić 6dpo niż 9dpo.
Ja proga ostatnio robiłam w 6dpo.dam znać na pewno. Zrobię całe sprawozdanie z wizytytylko trochę dupnie, bo mi 7dpo wypadnie akurat w niedzielę, więc nie zrobię proga w tym miesiącu. Ale w sumie po co mi ten prog, skoro zajdę w ciążę. Ale może zrobię w 9dpo, żeby poeksperymentować, czy progiem można przepowiedzieć ciążę zamiast betą
![]()
wydaje mi się, że @Zazuu pisała, że trzy dni pod rząd, ale nie pamiętam któreA powiedzcie mi jak ostatanio robiłam 6dpo to teraz też lepiej zrobić 6dpo czy lepiej zrobić 7dpo. I właśnie problem z progiem się bada 5,6,7 badania proga czy w 3 mce w tym samym dpo?
Szczerze to ja tak samo jak ty staram się nie nastawiać i nie mieć nadziei,ale to jest do czasu jak okres minie.. później wiadomo seks bez zabezpieczenia w dni płodne i znowu się zaczyna ta nadzieja i patrzenie w kalendarz kiedy będę mogła testowac i sie dowiedzieć czy wyszło,nie ukrywam ze to jest jakoś silniejsze ode mnie i nie potrafię pozbyć się myśli ze w tym cyklu może sie udaJa ostatnio robię testy tylko dlatego, że się tu zapisałamjakoś tak już nie mam większych nadziei, wcześniej się staraliśmy długo, udało się, teraz się nie nastawiam, że będzie łatwo
![]()
No właśnie też tak kojarzyłam, ale któraś dziś napisała, że przez 3mce trzeba Sprawdzićwydaje mi się, że @Zazuu pisała, że trzy dni pod rząd, ale nie pamiętam które
Oj, ktoś pobieżnie czytał wątek Staraczek.dam znać na pewno. Zrobię całe sprawozdanie z wizytytylko trochę dupnie, bo mi 7dpo wypadnie akurat w niedzielę, więc nie zrobię proga w tym miesiącu. Ale w sumie po co mi ten prog, skoro zajdę w ciążę. Ale może zrobię w 9dpo, żeby poeksperymentować, czy progiem można przepowiedzieć ciążę zamiast betą
![]()