reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

My dziś zrobiliśmy zakupy spożywcze i już na święta mam wszystko, później kupiliśmy choinkę (🤩🤩🤩), pojechaliśmy kupić kurczaka z rozna na obiad bo nie chciało nam sie gotować i teraz leżymy w piżamach przed tv, czekamy na finał mś, czyli niedzielka idealna 😀😀😀 po meczu może przystroimy choinkę jak już będzie ciemno i efekt lepszy 😃 kocham zimę i święta całym sercem 🥰🥰🥰😀
Ooo extra 😍😍. Ja dziś też przyznam się w dresikach tak na luzie 😂😂, skończyłam likierki, kładę zaraz obiad, porobie jeszcze jakieś pranie i wieczorem chill przy gorącej czekoladzie będzie😂😂😂.

reklama
Napiszesz w końcu, gdzie jesteś😃?
Suspicious On To You GIF by Originals
Jasne, w Turcji :).
Dzisiaj to głównie leżę i przeplatam czytanie ze spaniem, brzuch mnie tak boli, że tylko to jest znośne :).
A, i jeszcze się objadam😆, na to zawsze mam „siłę, nawet przy bólu (poza bólem żołądka spowodowanym skrajnym przejedzeniem).
Jedzenie świetne, pierwszy raz jestem w miejscu z takim różnorodnym żarciem 🥰.
A skoro jest jak jest… to chyba dzisiaj się napiję 😁.

Kochana głowa do góry, organizm czasami psoci nam, ale nie daj mu się 💚🍀. Ja tam jestem pozytywnie mimo wszystko nastawione. Jak coś jest nie tak, to przynajmniej jest przyczyną, której można się pozbyć 💚, gorzej jak wydaje się okej, a dalej nic.
Głowa do góry, otrzep buciki i idź dalej 💚, dasz radę!
Dziękuję za wsparcie, ja też mam raczej takie podejście. Raczej, bo zdarzają się gorsze dni, jak dzisiaj.
Ale powtarzam sobie, że duuużo przeszłam, i to przejdę. A Wy dajecie mi dodatkową siłę😍.

reklama
Super 💚, bosze zazdroszczę tego zdobienia z jednej strony 😂😂. Bo ja dziś likiery prezentowe, obiad już mi się kończy robić, muszę porządki porobić i w tym roku tylko tak trochę przyozdobiłam dom z racji na to, że i tak nie ma nas całe święta, a totalny brak czasu ostatnio 🤷‍♀️.
Miłej niedzieli kochana 💚
No już wróciliśmy z choinką za całe 20 zł.
Promka w Lidlu była. Po zimie wkopiemy ją do ogrodu.
Teraz bierzemy piesia naszego i idziemy na właściwy spacer.

Wrócimy, to weźmiemy się za to ozdabianie domu na zewnątrz i wewnątrz.
Oczywiście z grzańcem😉.

Do góry