KaMaLi
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krecha na jednym, na druim biel xDKrechy hak nic! Zrób betę. Nie wierzę, że to fałszywe![]()
Ja tam uważam, że krecha i czekam na betękrecha na jednym, na druim biel xD
Aaaa! Trzymam kciuki za betę. Ja na pinku nie miałam fałszywej kreski nigdy. A kupuje te z Shopee z promkiZobacz załącznik 1476726
Robienia mnie w chuja ciag dalszy
Mi tez wypada w święta, tylko, ze ja teraz owu miałam w 13dc wiec wypadałoby iść 12dc na usg a to wypada 1 dzień świat4, to jeszcze gorzej...
najgorsze jest to, że te dni, w których mogłabym iść na moni, bo są najbliżej owulki -wypadają s świętai myślę czy iść w piątek, to będzie 8 dc czy po świętach w 12 dc. Ja potrafiłam mieć pecherzyk 22 mm w 11dc.
Chyba podam ovi opierając się na owulakachostatnio zayebiscie mi się pokryły z monitoringiem, pik miałam jak pecherzyk miał 19mm
no właśnie na aromku mam bardzo szybko owulki, raz miałam w 19 dc, ale piłam wtedy inozytol i to przez to. A Ty nie masz teraz żadnej stymulacji w tym cyklu, dobrze pamiętam? Zazu Ci chciała Aromek wysyłaćMi tez wypada w święta, tylko, ze ja teraz owu miałam w 13dc wiec wypadałoby iść 12dc na usg a to wypada 1 dzień światzazdroszczę pewnej owulacji i zastrzyku, u mnie pewnie
z tego będzie
Na aromku tez potrafiłam mieć owulki 10-11dc i cykle po 26 dni
![]()
Kochana dolecz się, zregeneruj, nie przejmuj się niczym, nic nie musisz. Musisz nabrać oddechu i energii, masz całkowicie prawo czuć się rozwalona, masz prawo czuć się źle. Święta już pisałem, że są ciężkim miesiącem w staraniach. Kochana życzę Ci dużo siły, przesyłam energiiPodczytuje Was dziewczyny, ale tak mnie rozwaliło to choróbsko, że nie mam na nic siły. Chciałabym odpisać, a później zapominam na co i komu.
Grudzień szczęśliwy dla tych, które już zobaczyły swoją drugą kreskę i mam nadzieję, że również dla Was, które czekacie.
Za chwilę wigilia, a ja Wam powiem, że mój świąteczny nastrój jest do d***. Chyba można nazwać mnie Grinchem. A zawsze tak bardzo kochałam święta. Jak łatwo wszystko może się odwrócić.