Zgadza sięPewnie dla każdego co innego. Żelazo też jest różne dla różnych osób.
reklama
Ja teraz nie zbliżam się nawet do innych staników niż sportowe!Mnie bardzo!!i swędzą. Zauważyłam też że lekko schodziła mi z nich skóra, dlatego je natluscilam. Poki co jest ok. No i zakupiłam dzisiaj 2 rozmiary większy stanik, bo z moich starych juz mi wszystko wypływa
![]()
Za to od męża dostałam miesiąc temu w prezencie nową bardotkę w moim dotychczasowym rozmiarze i zgodnie stwierdziliśmy, że może kieeeedyś w przyszłości się przyda
Miętusek
Moderator
O suplementach i lekach można i dużo rozmawiać... Mój zawód jest z tym związany, więc wiem co nie co i jak to wszystko wygląda. A mamy na rynku przynajmniej parę firm suplementów, które są bardzo dobrze przebadane i warte uwagi.No właśnie lek jest dopuszczony do użytku dopiero wtedy, gdy jest w pełni przebadany, a suplement już nie.
I w leku wszystkie składniki są dokładnie opisane, przy vigantolete np nie ma sprecyzowane w ogóle jaki rodzaj oleju tan występuje.
Zgadzam się z tym, że suplement, żeby był wprowadzony nie musi być przebadany i dlatego jest na rynku pełno "śmieci", ale nie wrzucałabym wszystkiego do jednego wora
Tak, teraz też biorę 4000 j z aliness i polecam jak najbardziejI teraz w trakcie ciąży tez go bierzesz, tak? Bo właśnie będę zamawiać suple i też myślałam o tym z aliness. Czyli polecasz?![]()
Miętusek
Moderator
Mnie nie szczypią, ale obwódki zrobiły się dużo większe niż byłyDziewczyny... A szczypią Was czasem sutki?Wyszłam spod prysznica i teraz mam takie dziwne uczucie
![]()

xoxo.
Fanka BB :)
Hej, witam Was po nocy z przebojami. Moje dziecko postanowiło, że w nocy nje trzeba spać i od 3 do 6 chciała się bawić. Na szczęście mąż ratował sytuacje i się nią zajmował. Może i bym się wyspała, tyle że jej się co chwile chciało przytulać do mamy 
Zaraz się musimy zbierać do dermatologa, a ona zasnęła
W nocy mnie również męczą mdłości. W zasadzie to wtedy są najgorsze i mogę leżeć jedynie na plecach, czego nie lubię
W dzień dominuje ból jelit, mdłości prawie nie mam, chyba że zjem coś ciężko strawnego.
Wczoraj znowu miałam kryzys czy wszystko dobrze z bobo i chciałam iść na wizytę. Jak dotrwam do tego 2.01 to poproszę medal
Miłego dnia. Czy ktoś ma dziś wizytę?

Zaraz się musimy zbierać do dermatologa, a ona zasnęła

W nocy mnie również męczą mdłości. W zasadzie to wtedy są najgorsze i mogę leżeć jedynie na plecach, czego nie lubię

Wczoraj znowu miałam kryzys czy wszystko dobrze z bobo i chciałam iść na wizytę. Jak dotrwam do tego 2.01 to poproszę medal

Miłego dnia. Czy ktoś ma dziś wizytę?

reklama