reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
hm czyli jak ft4 w normie (choć dolnej) a TSH podwyższone to może nie muszę aż tak przesadzac? Mam straszny mętlik w głowie 😔
Hej, włączę się, bo tak podczytuję, podczytuję.

Może być tak, że wychwyciłaś podwyższone TSH w momencie, kiedy ono zaczęło wzrastać, czyli na samym początku- czyli Ft3 i Ft4 jeszcze są obecne w Twoim organizmie, ale mogą spadać.

Ft4 w dolnej granicy to żadna rewelacja.
Ono powinno być w środku normy, a najlepiej powyżej środkowego poziomu zakresu referencyjnego.

Powinnaś zbadać jeszcze Ft3 i uważam, że powinny być zrobione badania anty-TPO i anty-Tg.

Generalnie jest to do obserwacji.
TSH Ci skacze mocno- ono jest skokowe, ale Twoje wyniki to według mnie kosmos.

Płacze co miesiąc dostając okresu - wiem co czujesz. Najgorsze jest to że boje się tych świat bo może się to skończyć moim wyjściem z imprezy świątecznej tak jestem rozjebana emocjonalnie

W październiku po imprezie urodzinowej kolegi męża po milionie pytań i porad:
- musisz odpuścić
- za bardzo chcesz
- jeździe na wakacje
- po co się tak spinacie
- ustaw sobie tarczyce
- idź do dr frackowiaka - mojej znajomej pomog itd
od wydawałoby się wykształconych, młodych kobiet, po prostu wyszłam.
Teściowa i Mamę poprosiłam żeby mnie już nie pytały, bo jest mi przykro i jak się uda sama ich poinformuje 😢

Załączniki

• IMG_0830.jpeg
    IMG_0830.jpeg
    176,3 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_0769.jpeg
    IMG_0769.jpeg
    154,2 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry