Nasturtium
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kiedy byłaś na poprzednim usg?Dziewczyny, aaa wracam z moni mam ciałko żółte w jajnikurety jak się ciesze. I martwie, bo się wczoraj nie bzykalismy z mężem. Ale fajny lekarz, bo kazał zrobić proga za 7 dni
Cudowny jestZobacz załącznik 1477470
a tu moje serdunio. Zwyły, bury, a taki wyjątkowy.
AniołeczekTo i ja się pochwalę.
Ale extraDziewczyny, aaa wracam z moni mam ciałko żółte w jajnikurety jak się ciesze. I martwie, bo się wczoraj nie bzykalismy z mężem. Ale fajny lekarz, bo kazał zrobić proga za 7 dni
Dzięki, KarolaMi na przykład pomogłaśdużo kochana pozytywnej energii przesyłam i tule
![]()
Mój ma 5 lat zaraz i robi dokładnie to samo, co Twój, także może Cię to czekać.mój to maly szatan. lata bokiem, robi parkur po meblach i czasem po mojej głowie, biega tak, ze czasem się na zakrętach nie wyrabia, przesuwa dywany. Chowa się za rogami i atakuje mi łydki a potem ucieka
no ja jak siedzę przy kompie to on mi wiecznie na plecy właziDzięki, Karola.
Mój ma 5 lat zaraz i robi dokładnie to samo, co Twój, także może Cię to czekać.
On jeszcze ma taką manię, że od razu z poziomu podłogi skacze na wysokość Twoich pleców, tylko żeby Cię podrapać i spada zaraz na 4 łapy.
Chociaż napiszę jako kociara, że przewinęło się przez nasz dom kilkadziesiąt kotów i każdy, ale to każdy miał inny charakter.
Tak jak ludzie.
W poniedziałek i był pęcherzyk 16mma kiedy byłaś na poprzednim usg?
hmm, to może była już w środę? Zresztą nawet jak w dzień owu nie bylo seksu, ale był dzień wcześniej, to przecież i tak jest super trafienie.W poniedziałek i był pęcherzyk 16mm
Jak są charakterne to są cudneDzięki, Karola.
Mój ma 5 lat zaraz i robi dokładnie to samo, co Twój, także może Cię to czekać.
On jeszcze ma taką manię, że od razu z poziomu podłogi skacze na wysokość Twoich pleców, tylko żeby Cię podrapać i spada zaraz na 4 łapy.
Chociaż napiszę jako kociara, że przewinęło się przez nasz dom kilkadziesiąt kotów i każdy, ale to każdy miał inny charakter.
Tak jak ludzie.