reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

To i ja się pochwalę.

Załączniki

• 7DE4E355-C03D-4050-8EB3-575BE7175402.jpeg
    7DE4E355-C03D-4050-8EB3-575BE7175402.jpeg
    830,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Mi na przykład pomogłaś 💚💚 dużo kochana pozytywnej energii przesyłam i tule 🤗
Dzięki, Karola💚.
mój to maly szatan. lata bokiem, robi parkur po meblach i czasem po mojej głowie, biega tak, ze czasem się na zakrętach nie wyrabia, przesuwa dywany. Chowa się za rogami i atakuje mi łydki a potem ucieka
Mój ma 5 lat zaraz i robi dokładnie to samo, co Twój, także może Cię to czekać.

On jeszcze ma taką manię, że od razu z poziomu podłogi skacze na wysokość Twoich pleców, tylko żeby Cię podrapać i spada zaraz na 4 łapy.

Chociaż napiszę jako kociara, że przewinęło się przez nasz dom kilkadziesiąt kotów i każdy, ale to każdy miał inny charakter.
Tak jak ludzie.

Dzięki, Karola💚.

On jeszcze ma taką manię, że od razu z poziomu podłogi skacze na wysokość Twoich pleców, tylko żeby Cię podrapać i spada zaraz na 4 łapy.

Chociaż napiszę jako kociara, że przewinęło się przez nasz dom kilkadziesiąt kotów i każdy, ale to każdy miał inny charakter.
Tak jak ludzie.
no ja jak siedzę przy kompie to on mi wiecznie na plecy włazi

reklama
Dzięki, Karola💚.

Tak jak ludzie.
Jak są charakterne to są cudne 💚🥰. Moja jak była mała to uwielbiała skoki na człowieka. Teraz bardziej podyskuteje żeby wziąć ja na ręce i chodzić jak z dzieckiem i klepać po tyłku 😂😂

Do góry