@Karka_Krk jak Twoja wizyta? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się już zaczynam niecierpliwić@Karka_Krk jak Twoja wizyta?![]()
Jest mi bardzo przykro. Trzeba być dobrej myśli do końca.Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
SłodziakMelduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Wrzucam jedno z wielu zdjęć bobaska.
Na 75% płci męskiej![]()
To wizytujemy razemDzisiejszy dzień na forum nie był szczęśliwy mimo wszystko mam nadzieję ,że u Pszczółki sytuacja okaże się nie aż tak zła jak na tą chwilę myśli .Trochę mnie ta wiadomość załamała ,jutro moje badania prenatalne i stres wzrósł o milion procent .Trzymam kciuki za nas wszystkie i wierzę ,że nie z takiej opresji nasze fasolki wyjdą obronną ręką .
Bardzo dobra wiadomośćMelduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Wrzucam jedno z wielu zdjęć bobaska.
Na 75% płci męskiej![]()