LadyCaro
Fanka BB :)
Niea to, że wierzyłam, że zajdę w ciążę w 1cs się liczy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niea to, że wierzyłam, że zajdę w ciążę w 1cs się liczy?
A ta kropka nienawiści na końcu to gdzieBonzur![]()
Ja się trochę bałam, ale i też serio wierzyłam, że zajdę od razu po porodzie i debilka czekałam pół rokua to, że wierzyłam, że zajdę w ciążę w 1cs się liczy?
o to mam takie coś! Moja babcia nie raz rozśmieszała Nas (mnie i moją siostrę) trickami ze sztuczną szczęką, tak ją zajebiście przerzucała i ja przez długi czas myślałam, że ona ma drugie zęby, które połyka i wyciąga je specjalnie dla Nas by Nas zabawićDobra to ogłaszam konkurs na glupoty w ktorej wierzyliście do późnego wieku!
Ja pamietam jak na wsi moj wujek doil krowe i ona przezuwala i sie pytam, co ona tak zuje a wujek mowi "gume". Ja mowie, ale skad a on "a gdzies tu znalazla". Do 15 roku zycia wierzylam, ze krowy zuja gume, mimo, ze uczylam sie na biologii jak to działa. Moja glowa postanowila to wykluczyć![]()
Oooo to ja kiedyś mylam zeby i połknęłam ta pianę i mi brat powiedzial, że umre. Ja siedze i mówię, ze nie umarlam, a on, że to dopiero po czasie. Poplakalam sie i poszlam do mamyo to mam takie coś! Moja babcia nie raz rozśmieszała Nas (mnie i moją siostrę) trickami ze sztuczną szczęką, tak ją zajebiście przerzucała i ja przez długi czas myślałam, że ona ma drugie zęby, które połyka i wyciąga je specjalnie dla Nas by Nas zabawićNajlepsze są też wkręty rodzeństwa w które Ty wierzysz, a dopiero po latach dowiadujesz się, że to ściema
![]()
Długo wierzyłam, że:Dobra to ogłaszam konkurs na glupoty w ktorej wierzyliście do późnego wieku!
Ja pamietam jak na wsi moj wujek doil krowe i ona przezuwala i sie pytam, co ona tak zuje a wujek mowi "gume". Ja mowie, ale skad a on "a gdzies tu znalazla". Do 15 roku zycia wierzylam, ze krowy zuja gume, mimo, ze uczylam sie na biologii jak to działa. Moja glowa postanowila to wykluczyć![]()
W ogole wybaczcie, ze pisze bez polskich znaków, ale telefon mi nie poprawia i nie chce mi sie klikac kazdego slowa
O to coś takiego bym zjadłaOpa, to dziadek na Śląsku opolskim.
A te krokiety ziemniaczane to u mojej rodziny na Podlasiu nazywają farszynkami- robisz ciasto, jak na kluski śląskie, faszerujesz nadzieniem, jak na uszka- ja robie z pieczarek i suszonych własnoręcznie zbieranych grzybów.
Obtaczasz w bułce i smażysz z obu stron.
Coś podobnego, jak z przepisu z tego linku:
![]()
FARSZYNKI Z PIECZARKAMI - NAJLEPSZY PRZEPIS - Przepisy Joli
FARSZYNKI Z PIECZARKAMI - NAJLEPSZY PRZEPIS - delikatne, przepyszne farszynki z cudownym farszem :) Spróbujcie koniecznie, znikajÄ bÅyskawicznie :)przepisyjoli.com