reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja pierdziele ... Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tak nos zawalony 😢😢😢 głowa mi normalnie pęka. .. nie tyle głowa co okolice czoła ... Wiem że to zatoki ... 😔 Nawet nie mam sił wstać z łóżka ... Nie chce brac leków przeciwbólowych ... Wiem że można paracetamol , Apap ... Ale chce uniknąć tego ... Czekam aż mąż wróci z pracy zrobi ciepła herbatkę i zrobię inhalację... Bojku żeby przeszło i obeszło się bez innych leków. .. 🙏🙏🙏 miałam sama jechać do apteki ale tak szybki jak wstałam , tak szybko się położyłam ... Byle mnie bardziej nie rozłożylo 🙏🙏🙏🙏

reklama
Ja pierdziele ... Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tak nos zawalony 😢😢😢 głowa mi normalnie pęka. .. nie tyle głowa co okolice czoła ... Wiem że to zatoki ... 😔 Nawet nie mam sił wstać z łóżka ... Nie chce brac leków przeciwbólowych ... Wiem że można paracetamol , Apap ... Ale chce uniknąć tego ... Czekam aż mąż wróci z pracy zrobi ciepła herbatkę i zrobię inhalację... Bojku żeby przeszło i obeszło się bez innych leków. .. 🙏🙏🙏 miałam sama jechać do apteki ale tak szybki jak wstałam , tak szybko się położyłam ... Byle mnie bardziej nie rozłożylo 🙏🙏🙏🙏
mam to samo . Od dwóch dni zatoki zawalone , ból głowy.

Ja juz po prenatalnych ! 🙈 Od rana był stres duży, siedziałam pod tym gabinetem z walącym sercem 💣 wszystko dobrze wyszło, na szczęście po obliczeniach ryzyko wyszło małe,moj lekarz to jakoś obliczał z wyniku pappy. Moj maz byl ze mna i słyszelismy serduszko 😃 wiecej zapamietal.z tej wizyty bo ja bylam w stresie😆 Mały sobie spokojnie leżał i pokazał ze jest chłopcem !😁💙 a termin przesunął mi się na 9.07 o jeden dzień @xoxo. Wiem co czujesz moje badanie miało być w piątek i też byłam załamana🙄
Cudowne wieści 🥰 gratulacje chłopczyka ;) ile ma cm?

Moja lekarka mówiła ze narazie mam wg nie myśleć narazie o witaminach aż do wizyty równo w 10 gdzie poleciła konkretne jakie mam brać ale ja mam odczucie ze ona myślała ze nie donoszę tej ciazy . Inny lekarz w 7 tyg mówił żebym kupiła jakieś sobie jakiekolwiek
Ten mój pierwszy od pierwszej wizyty mówił że poronie przez tarczycę. Mój robaczek ma dziś 11+5 , ma się dobrze i nie planuje wyjść 😉 także coś w tym moze być. Teraz z polecenia zaczęłam brac pueria duo od 13tc. 🤔

Moja lekarka mówiła ze narazie mam wg nie myśleć narazie o witaminach aż do wizyty równo w 10 gdzie poleciła konkretne jakie mam brać ale ja mam odczucie ze ona myślała ze nie donoszę tej ciazy . Inny lekarz w 7 tyg mówił żebym kupiła jakieś sobie jakiekolwiek
Mnie moja lekarka witaminy kazała brać jeszcze w okresie starań ;-)
Niech mąż zrobi Ci herbatę w termosie takim dużym, żebyś miała zawsze pod ręka ciepła, ciepły okład na zatoki i częste inhalacje to szybciej Ci spłynie z zatok, dużo pij i odpoczywaj 😘😘

reklama
Współczuję.
Jak tu były tematy chorób cieszyłam się, że mnie nie dotyczy, ale wczoraj obudziłam się też z zatkamym nosem i strasznym kaszlem. Z tym , że nie wiem czy to choroba, czy pyłki bo u nas remonty pełną parą i może się nawdychalam 🤔
Ale też pije herbatki z miodem i cytryna, robie inhalacje, wietrze dom (dobrze ze jest ciepło na zewnatrz) i leżę pod kocem. Niestety dopadają mnie kilkudniowe migreny i biorę apapy jak już nie wytrzymuje. Mam nadzieje, ze nie zaszkodzą.

Do góry