U
użytkownik 213578
Gość
Ja pisałam Wam wczoraj o mojej insulinie 22,5. W labie doszło do jakiegoś błędu. Jednak jest 16,4. Nadal *****wo, ale zawsze trochę lepiej 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a badalas sobie może poziom wit. D? Ja kiedyś średnio raz na dwa miesiące byłam chora i miałam anginę i jak zbadałam poziom wit. D to się okazało ze straszny miałam niedobór. Po znacznym podniesieniu nie chorowałam już od dwóch lat (tfu tfu)A mnie jednak choroba dopadła … kicham psikam smaram , własnej wróciłam do domu i chwała ze weekend jest.
Mleko migdałowe z czosnkiem i do wyrka lece
5x jestem chora od października . Porazka
Miałam podobniea badalas sobie może poziom wit. D? Ja kiedyś średnio raz na dwa miesiące byłam chora i miałam anginę i jak zbadałam poziom wit. D to się okazało ze straszny miałam niedobór. Po znacznym podniesieniu nie chorowałam już od dwóch lat (tfu tfu)![]()
Mnie endokrynolog wysłał do szpitala na sprawdzenie hormonów. Oczywiście oddzial endokrynologiczny i lekarz z nfzDziewczyny jest szansa by jakiś lekarz wysłał na kompleksowe badania nawet do szpitala?
Plamie i czuje ze coś z moim organizmem jest nie tak…
dziękuje za odpowiedz.Mnie endokrynolog wysłał do szpitala na sprawdzenie hormonów. Oczywiście oddzial endokrynologiczny i lekarz z nfz
Mnie odrazu na drugiej wizycie wyslala mając tylko podstawowe badanie zlecone przez innego endokrynologa ale prywatnie. Nie chciałam bulić kasy za drogie badania hormonalnedziękuje za odpowiedz.
Ja nie mam jednego płata tarczycy może to by pomogło by mnie wysłali.
długo byłaś na tych badaniach??Mnie odrazu na drugiej wizycie wyslala mając tylko podstawowe badanie zlecone przez innego endokrynologa ale prywatnie. Nie chciałam bulić kasy za drogie badania hormonalne