Hope99
Fanka BB :)
O, jeśli Rzeszów to znam jedną taką spoko ginekolog- Kamila Wojtowicz jeśli się nie mylę.Rzeszów![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, jeśli Rzeszów to znam jedną taką spoko ginekolog- Kamila Wojtowicz jeśli się nie mylę.Rzeszów![]()
Dr Sabina KluzRzeszów![]()
ja chyba jadłam kiedyś, nawet mi smakowałaKurde ale mi sie zachciało takiej sałatki z selerem ze słoika, ananasem, serem itd.znacie, jadłyście?
tez mam takie długie cykle, zrobiły mi się po poronieniu:/ owulacja w tym cyklu wystąpiła w 20dc.Hej dziewczyny. Mam strasznie długie cykle 34 dni, owulacja powinna być ok 21 dnia. Nie robiłam nigdy badań, nie byłam na monitoringu, niestety próbowałam się dostać do gin ale w moich okolicach terminy do gin są okropne ( musze czekać 3/4 miesiące). Kiedyś po spodziewanej owulacji robilam progesteron - wynik : 19.04 ng/mL. Fsh,lh, testosteron i dhea-s w normie. Czy mogę zrobić coś na własną rękę, co pomoże mi stwierdzić czy wszystko ok ? Staramy się dopiero 2/3 miesiące, wiec moja wiedza jest daleko daleko za wami. Dajcie znać co mogę zrobić, żeby sprawdzić czy wszystko okw tym miesiącu wspomagam się testami owulacyjnymi z clearblue
![]()
MniamKurde ale mi sie zachciało takiej sałatki z selerem ze słoika, ananasem, serem itd.znacie, jadłyście?
i jak tam brzuszek? Bo mnie od południa rozbolał jeszcze bardziejMam takie same objawy jak Ty![]()
nie badałam prolaktyny, niestetytez mam takie długie cykle, zrobiły mi się po poronieniu:/ owulacja w tym cyklu wystąpiła w 20dc.
Progesteron 19.04 to spoko wynikbadalas może prolaktyne?
3-4 dzień cyklunie badałam prolaktyny, niestetykiedy powinnam ją zbadać?