Calineczka92
Fanka BB :)
No leci leci, jak patrzę na niektóre dziewczyny i ich dołączenie, to aż przerażające dopieroMi 28 stycznia 8 msc![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No leci leci, jak patrzę na niektóre dziewczyny i ich dołączenie, to aż przerażające dopieroMi 28 stycznia 8 msc![]()
Ja tak samo się tak czujeW ogóle zauważyłam, że dzisiaj mijają dwa miesiące od mojej rejestracji na forum. A czuje się tak do Was przywiązana, jakbym z rok tu siedziała![]()
No to mam nadzieję, że moja komórka w tym cyklu jest wystarczająco ogłupiona gripexami, że weźmie tego, który pierwszy dopłynie na metę a nie będzie księżniczkowaćDokładnie tak było, nawet się śmiałyśmy, że komórka wtedy jest mniej wybredna bo nie ma siły i nie robi tak ostrego castingu
![]()
To ja trzymam kciuki za toNo to mam nadzieję, że moja komórka w tym cyklu jest wystarczająco odgłupiona gripexami, że weźmie tego, który pierwszy dopłynie na metę a nie będzie księżniczkować![]()
mi jutro 9Mi 28 stycznia 8 msc![]()
aż się zaśmiałam w sklepieNo to mam nadzieję, że moja komórka w tym cyklu jest wystarczająco ogłupiona gripexami, że weźmie tego, który pierwszy dopłynie na metę a nie będzie księżniczkować![]()
Ja ostatnio sie nudziłam i zrobilam staraczkowy rachunek sumieniaW ogóle zauważyłam, że dzisiaj mijają dwa miesiące od mojej rejestracji na forum. A czuje się tak do Was przywiązana, jakbym z rok tu siedziała![]()
U Nas 12cs z czego w 10 była szansa.Ja ostatnio sie nudziłam i zrobilam staraczkowy rachunek sumienia
Odkąd sie staramy minęło mi 18 cykli, z tego w 14 byla szansa (4 wypadły bo z różnych względów nie bylo żadnego seksu w okolicy owu)
dziękuję ! Wierzę, że masz racje ! Tarczyca ok, jeśli chodzi o cukier musze skontrolować, ale nie zauważyłam żadnych objawów u mnie, zeby podejrzewać problemy z glikemiaNie są to straszne długie cykl. Straszne długie cykle ma Olka która ma nawet po 180 dni.
Możesz wspomagać się testami owu, mierzeniem temp. Jeśli podstawowe badania są okej, owulacje są, to uprawiać seks regularnie poprostu. Na razie jesteś na początku, nie masz jakiś na pierwszy rzut problemów, to korzystać z przyjemności, bo zdrowa para ma rok na zajście. Z badan tarczycę, cukier jak?
Proszę lista i w którym dc