reklama
Madame JS
Fanka BB :)
w odpowiedzi na taki tekst zapytaj jakimi kryteriami kierowali się wybierając dawcę. Poniżej pasa, ale cios za cios![]()
Babki to są czasem takie "na pokaz"
Znam osobiście jedną taką co się zawsze z wszystkiego wykręca i kłamie w żywe oczy, uciekam przed nią za każdym razem bo już mi się nie chce udawać![]()
Nie lubię być złośliwa, ale przydałoby się, żeby się dowiedziała skąd i dzięki czemu ma te dzieci, bo chyba zapomniała
Właśnie zawsze mi się wydawało, że osoby, które nie znają całego procesu, nie są w stanie zrozumieć... Ale te, które znają - w sumie też nie rokują lepiej... ;-)
Koleżanka, która ma 2 dzieci, w tym jedno z IVF, na moje poronienie powiedziała, że trzeba pogodzić się z tym, że niepłodność to droga pełna wyzwań. I oto jedno z nich, deal with it. Tylko że ona nigdy dziecka nie straciła, więc.. WTF?!
Bolilol
jak jest po francusku: "A weź spierdalaj"?Właśnie zawsze mi się wydawało, że osoby, które nie znają całego procesu, nie są w stanie zrozumieć... Ale te, które znają - w sumie też nie rokują lepiej... ;-)
Koleżanka, która ma 2 dzieci, w tym jedno z IVF, na moje poronienie powiedziała, że trzeba pogodzić się z tym, że niepłodność to droga pełna wyzwań. I oto jedno z nich, deal with it. Tylko że ona nigdy dziecka nie straciła, więc.. WTF?!
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Nigdy tego nie zrozumiem, wręcz, jak usłyszałam od koleżanki, ze urodziła martwe dziecko w 9 miesiącu, kazali jej rodzic, pierwsza ciaza, to milczałam jak kamień, bo nigdy tego nie przeżyłam i nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić ani zrozumieć aż mi było głupio, ze nie potrafiłam gęby otworzycWłaśnie zawsze mi się wydawało, że osoby, które nie znają całego procesu, nie są w stanie zrozumieć... Ale te, które znają - w sumie też nie rokują lepiej... ;-)

angeliskax
Moderator
BiednaJuż zaliczylam płaczka, dowiedzialam sie o kolejnej ciąży. Siedze i mi łzy do oczu naplywaja ciagle. Jade do domu
Madame JS
Aaa, jest wiele możliwościjak jest po francusku: "A weź spierdalaj"?

Przepiękna francuszczyzna jest bogata w takie określenia

Aczkolwiek@to_na_pralkę
Podziel się z nami trochęAaa, jest wiele możliwości
Przepiękna francuszczyzna jest bogata w takie określenia![]()

Bolilol
dawaj, chętnie poznam, tylko najlepiej jakbyś też dodała jak to należy czytaćAaa, jest wiele możliwości![]()
Przepiękna francuszczyzna jest bogata w takie określenia![]()

Madame JS
OK...Podziel się z nami trochę![]()
"Va te faire foutre"
"Va te faire voir"
"Je t'emmerde"
...
Ulżyło mi!

reklama
Madame JS
dawaj, chętnie poznam, tylko najlepiej jakbyś też dodała jak to należy czytać