Bolilol
Fanka BB :)
ja gram w 4A w ktore simsy gracie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja gram w 4A w ktore simsy gracie?
Ja zawsze w jedynkę na PC, ewentualnie doinstalowywałam jakieś dodatkiA w ktore simsy gracie?
rozumiem. No w sumie moj maz mógłby jak najmniej odwiedzac rodzinki, ja częściej. To ja jestem bardziej ta rodzinnaTeraz jest już ok . Chociaż co niedziele musi być u mamci na obiadku . Mężu wgl jest bardzo rodzinny .
Jego mama myślała ze będzie mogła się wtrącać w nasz związek , kiedyś potrafiła 2x dziennie do mnie dzwonić ale przestałam odbierać tel , poznała już mnie i wie ze nie ma co sie do nas wtryniac i wypytywać nawet o moje zdrowie . Ogólnie jestem straszna zołza i bardzo rzadko odwiedzam teściów może 6x do roku max![]()
O to dobre pytanie. Np. Moja teściowa nie wie, ale moja mama wie ze sie staramy o drugie. Tesciowa wiedziałaby gdyby nie jej komentarze pt. "drugie dziecko tylko wtedy kiedy A. będzie troszke starszy". No nie, ona nie będzie decydowała za nasbycie rodzinnym a wtrącanie się to są dwie różne sprawy i dobrze, że postawiłaś granicę. Moja teściowa była słabą matką, jest też słabą babcią ale to dzięki mnie ma lepszy kontakt z synem niż miała wcześniej.
A czy teściowa Twoja wie o staraniach?
No bo wlasnie ja ciagle gram w 2 ale moze warto troche poszerzyć horyzontyja gram w 4jest fajnie, bo można sobie przez origin od razu dodatki kupować
Przyznam się ze ja kiedyś się zastanawiałam po co ludzie graja w te simsyNo bo wlasnie ja ciagle gram w 2 ale moze warto troche poszerzyć horyzonty![]()
Jak babcia uspala, to ladnie spiO to dobre pytanie. Np. Moja teściowa nie wie, ale moja mama wie ze sie staramy o drugie. Tesciowa wiedziałaby gdyby nie jej komentarze pt. "drugie dziecko tylko wtedy kiedy A. będzie troszke starszy". No nie, ona nie będzie decydowała za nas![]()
teraz tak łatwo nie jestJak babcia uspala, to ladnie spi
Wybacz, nigdy mi to nie wyjdzie z glowy![]()
to masz jak mój mążja się wciągam na dzien lub dwa, a później mi się nudzi. Albo odpalam simsy, przez 3h buduję dom, a później mi się już nie chcę grać xD
Cześć dziewczyny , jestem Ania , mam 28 lat , to będzie moja pierwsza ciąża , z mężem zaczęliśmy starania dopiero w tym miesiącuMoże chcesz powiedzieć parę słów o sobie?![]()