angeliskax
Moderator
dzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakbyA który dc i ile dpo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakbyA który dc i ile dpo?
To zdecydowanie beta do powtórzenia po 2 dniachdzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakby![]()
Czyli jest nadzieja. Trzymam kciukidzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakby![]()
No powtórzę sobie, powtórzę.Czyli jest nadzieja. Trzymam kciuki![]()
Także trzymam kciukiNo powtórzę sobie, powtórzę.
Nie potrzebnie dałam se namówić mezowitak to bym nie wiedziałam do piątku/soboty a tu takie jajca.
Powtórz tez progesteronNo powtórzę sobie, powtórzę.
Nie potrzebnie dałam se namówić mezowitak to bym nie wiedziałam do piątku/soboty a tu takie jajca.
To mojej kuzynki syn (autyzm) bardzo płakał jak jego ulubiona pani zmarła na rakaW sumie do dzisiaj, a to już dwa lata![]()
Przestańcie obie, co to znaczy byćnie wiem jaką dać reakcję, ale mam identyczne obawy! I momentami mam wrażenie, że może dobrze, że tej ciąży nie ma, może trzeba się jeszcze zastanowic, np. okres nastoletni wywołuje u mnie przerażenie
to ci się zdarzyło pierwszy raz? Może jakiś objaw endometriozy? Nie żebym straszyła. Najlepiej z lekarzem pogadać o tym. Masz jakąś wizytę w najbliższym czasie?Girls, powiem Wam, że te plamienie to już żywa krew..cieknie sobie i nawet jakieś skrzepiki widziałam..do tego brzuch lekko boli ale to może być przez nerwy. Staram się walczyć z nerwami ale wkurw jest potężniejszy jednak na tą chwilę... do tego mam zagwozdke czemu tak wcześnie .......