reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

A ja zapytam inaczej kto to jest w ogóle ta Lil masti, bo pierwsze widze 😂🙈

Ona kiedys pod pseudonimem „sexmasterka” miala kanał na yt na którym prezentowała różne gadżety erotycznie i ogólnie związany z tym temat w dość wulgarny sposób. Nagrała do tego powszechnie znane hiciory pt. „Poka sowe” albo „głębokie gardło”. Nagle zniknęła z internetów i wróciła jako lil masti i zaczęła brać udział w walkach typu „fame mma” zdobyła pas i stwierdziła że kończy z walkami bo chce zajść w ciążę. To tak w skrócie

reklama
nie jestem pewna ale to chyba ona jakiemuś muzykowi 🍦 w busie robiła 😂
No kurde musi zostać moja idolka.
nie potrzebujesz tej wiedzy, nie idź w to głębiej 😂
niestety zdazylam wejść na insta i chce mi się śpiewać: wszystko jest na sprzedaż.

Ale te lody to ona robiła będąc już od 8 lat z tym Tomkiem 😂😂🙈🙈 może chłopak tez kamerkę ustawił, bo tam ładnie ustawiona do wszystkiego, do sikania na tez ciążowy, do dawania obsikanych testów w torebce prezentowej 😂😂
🤦‍♀️ Dobra koniec. Wymazuje z pamięci

Ona kiedys pod pseudonimem „sexmasterka” miala kanał na yt na którym prezentowała różne gadżety erotycznie i ogólnie związany z tym temat w dość wulgarny sposób. Nagrała do tego powszechnie znane hiciory pt. „Poka sowe” albo „głębokie gardło”. Nagle zniknęła z internetów i wróciła jako lil masti i zaczęła brać udział w walkach typu „fame mma” zdobyła pas i stwierdziła że kończy z walkami bo chce zajść w ciążę. To tak w skrócie
I jeszcze mi napiszcie, ze ma zlecenia na reklamy, z których się utrzymuje.

Jak ja dziękuję Bogu, że nie mam czasu na rozpoznawanie takich "celebrytów" z sieci.🤔😳🤯

No kurde musi zostać moja idolka.

niestety zdazylam wejść na insta i chce mi się śpiewać: wszystko jest na sprzedaż.

Ale te lody to ona robiła będąc już od 8 lat z tym Tomkiem 😂😂🙈🙈 może chłopak tez kamerkę ustawił, bo tam ładnie ustawiona do wszystkiego, do sikania na tez ciążowy, do dawania obsikanych testów w torebce prezentowej 😂😂
🤦‍♀️ Dobra koniec. Wymazuje z pamięci
Namówiłaś mnie 😁
Logo Insta GIF

reklama
Do góry