Madame JS
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję za uwagęBidon to na spermę a nie na mocz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dziękuję za uwagęBidon to na spermę a nie na mocz![]()
skąd wiesz, że po wiesiołku?Ale dobra laski, przestaje być smutna.
W tym cyklu miałam dwa razy sraczkę po wiesiołku. Oczyszałam się na maxa. To będzie mój cykljakoś przeżyje te następne 10 dni
![]()
Dokładnie. Ale co do tego odpuszczania, naprawdę nie wiem jak ludzie to robią i są o tym przekonani, że odpuścili. Bo starania fiksuja nasze myśli, nawet jak jestesmy psychicznie zmęczone tym tematem to i tak nie da się o tym nie myślećJa też mam to dużo w glowie. A jednocześnie nie uważam, ze jakoś mega sie skupia na tym cale moje życie. Robie wszystko to co każdy- pracuje, uprawiam sport, jeżdżę na wakacje, spotykam sie z ludźmi. Nie siedze i nie płacze w poduszke. A przynajmniej nie ciagle![]()
Tak. Ale wy tego nie znaju. To się nazywa starość. Jaaaaa w Waaaaaaszym wieeeeeku to się tylko zachwycałam przed lustrem, poooootem to jest gorzejDziewczyny, a macie czasem tak, że nie możecie na siebie patrzeć (wizualnie)? Ja mam. I zawsze ten stan przemijał, a teraz po prostu przestaje sobie z tym radzićnie rozumiem tego
![]()
Np. U mnie 18dc dziś i peak, po temp. Też tak na razie wróży się to wszystko, że owulaka będzie jutro pojutrze, ale no stwierdził, że po clo nie pękają, więc od przyszłego dalej clo i luteinę od 14dc do 25dcto akurat w moim małym rodzinnym mieście, więc wątpię, żeby ktokolwiek na Niego trafiłTo tak naprawdę tylko jeden z wielu - było tu tyle opowieści dziwnej treści co lekarze ginekolodzy gadają czy wróżą Ci niedomogę lutealną bez badań (albo co najlepsze z do rym progiem) i przepisują dupka jak cukierki, bo tak łatwiej, że idzie się złapać za głowę
Na 8-miu ginów u których byłam tylko 3 było rzeczowych (w tym jeden który mnie prowadzi i drugi z jego polecenia w sprawie mojej niszy)
A pytałaś, czy chce być zdrowa? Bo jak chce, to niech lepiej przestanie, bo takie chcenie może zadziałać odwrotnieOd rejestratorki medycznej![]()
Daj mi jeszcze 10 dni na moje ekskrementy.... Tfu eksperymentyDobra dobra teraz już się pogubiłam. Rozumiem, ze nie podzielisz się z nami ta tajemnica, bo sama samiusienka chcesz byc w ciazy, a my mamy tu sobie siedzieć na kreskach dalej??!!
Kiedy testujesz bo czekam czekamJa 23. Mam etap - wyparcie.
Ilekroć widzę kolarza na rowerze zastanawiam się, jakie proteiny ma w bidonie, że tak dobrze jedzieBardzo dziękuję za uwagę![]()
Bo wzięłam te olejowe kapsułki na czczoskąd wiesz, że po wiesiołku?![]()